Miniferie i København, 2017

Vi har lige været nogle dage i København, og det er der nu kommet en rejsedagbog ud af.

Koncertbillet

Af det forrige blogindlæg om den utro kollega fremgik ikke, at flyveturen var i onsdags.

Tirsdag den 21. februar gav Andrea Bocelli koncert i København. Vi købte billetter og benyttede anledningen til at holde en miniferie i København, søndag til onsdag.

Februar er ikke den muntreste årstid, men nu gav det ligesom sig selv, og da vi har haft travlt på arbejdet, bød vi fridagene velkommen og forkælede os selv.

Jeg har efterhånden skrevet mange rejsedagbøger og heldigvis for det, for uden dem ville meget være glemt eller rodet sammen i erindringen.

Nu har jeg så også skrevet om den sidste tur til København: Miniferie og Bocelli-koncert i København.

Hvis du ikke kender Bocelli, er der adskillige videoer på YouTube. Bocelli er italiensk tenor i verdensklasse, og så er han i øvrigt blind. Koncerten i København var et led i hans Skandinaviensturné.

/Eric

Den utro kollega

Vi sidder i flyveren fra København til Aalborg. Der er varmt i kabinen, og jeg lukker øjnene og døser. Så hører jeg Jørgens stemme.

I luften

Jørgen er en kollega. Jørgen er ikke hans rigtige navn; jeg vil ikke bringe ham i forlegenhed.

Da han siger noget igen, kan jeg retningsbestemme lyden. Han sidder på rækken foran, ved vinduet i den anden side. Stubbene på hans barberede isse er synlige over stoleryggen.

Jørgen rejser af og til i embeds medfør, og pigen ved hans side er måske en fra afdelingen. Jeg kender hende ikke, men hun er nydelig: halvlangt, lyst hår, fine træk og hvid skjortebluse.

Sig mig, sidder de ikke og fletter fingre? Jo, det gør de sgu! Det er ikke til at tage fejl af hendes spinkle, hvide hånd og hans mørkere pølsefingre.

Nå, så Jørgen har noget kørende! Det kommer bag på mig, men det er ikke første gang. Der kan sladres i måneder, før jeg tilfældigvis hører om det, alle andre ved.

Læs resten