Antivirusprogrammet forhindrede mig i at sende mail

Avast er et udmærket og gratis antivirusprogram, men det blev sgu en kende for emsig, da det forhindrede mig i at sende e-mail.

Beskyttet

Pludselig kunne jeg ikke sende e-mail, men jeg kunne godt modtage. Fejlmeddelelsen fattede jeg ikke en dyt af, bortset fra at serveren ikke ville give hånd. Her et uddrag:

”SSL_connect error 1:error:14077410:SSL routines:SSL23_GET_SERVER_HELLO:sslv3 alert handshake failure”

Jeg kontaktede selvfølgelig Support, og den vakse fyr foreslog, at det var mit antivirusprogram, der krypterede mailen, og at den derfor blev afvist af serveren, fordi forbindelsen ikke er SSL.

Spørg mig ikke, hvad det betyder, men det er nok noget med, at har man sagt A, skal man også være B-menneske.

Jeg satte Avast i skammekrogen, og vupti kunne jeg sende mail. Derefter fandt jeg en blindtarm langt inde i maven på Avast, hvor jeg kunne slå det SSL-krypteringspjat fra, og nu virker det igen, som det skal: Jeg kan sende mail.

Programmet blev opdateret for nylig, men de er nu lige lovlig emsige af og til. Altså bare fordi de har fået lov til at passe på mig, skal de ikke bure mig inde.

/Eric

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Målrettet powershopping

Det værste ved at have to feriedage før en weekend er, at man får tid og overskud til at tage til byen og svinge dankortet.

Godt vi rejser næste gang – det er sgu for dyrt at bruge feriedage herhjemme!

I går var det pendler til køkkenet og en elcykel til mig, og i dag var det et planlagt og målrettet formiddagsraid i midtbyen.

Buschaufføren var for ung til at have kæmpet ved Stalingrad og for gammel til indsatsen mod Iraks masseødelæggelsesvåben, så det er åbent, hvor han har lært at køre kampvogn.

Stående passagerer måtte klamre sig til noget nagelfast for ikke at vælte som kegler, og to gange åbnede han ikke døren, så der måtte råbes.

Vi hoppede af på Vesterbro, sidste stop før Nørresundby blev krigszone. Og godt, vi ikke skulle spadsere over broen, for nordenvinden er strid og isnende i dag.

Cykelforretningen ligger for foden af broen og var første mål. Vi gik ind og bestilte en elcykel til Helle. De har ikke flere som min på lager og venter på ny forsyning.

Efter et ærinde hos Forex var næste mål isenkræmmeren på hjørnet af Algade og Boulevarden, men nu er den isenkræmmer også lukket. Efterhånden er der ikke en isenkræmmer tilbage i midtbyen. Som sælger isenkram altså.

De har masser af dyrt tingeltangel, ingen har brug for, men som man giver i gave til andre, når man ikke kan finde på andet og er flere om at betale.

Continue reading

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone