Forberedelser til renovering og nedtælling til ferie

Der er stadig fuld gang i forberedelserne til håndværkernes indtog. Det er næsten som at flytte, men samtidig er det nedtælling til ferien.

Baghavens saftiggrønne græs vidner om vejret denne sommer. Alligevel har vi nydt det på terrassen (den overdækkede!) næsten hver dag, og om aftenen har pindsvinet aflagt visit og spist det, den kræsne kat har levnet.

Pindsvin

Pindgrisen er ikke kræsen. Han (hun?) placerer forbenene i madskålen og æder, til skålen er tom.

I dag stod rydning af stue og entre igen på programmet. De skal tømmes som madskålen. Det er næsten som at flytte, blot stuves det hele sammen i husets andre rum inklusive kælderen.

Læs resten

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Hvidvask og forhør i banken

Sidst jeg modtog en check og gik i banken for at sætte den ind på kontoen, blev jeg til min overraskelse spurgt om, hvad det var for penge.

Klemmer

Jeg blev så betuttet over det uforskammede spørgsmål, at jeg kom til at svare ærligt i stedet for at sige: ”Hvad kommer det jer ved?”

Nu kender banken de fleste af mine indtægter, og det er helt OK, men hvorfor skal jeg fortælle om min privatøkonomi, når bankens andre kunder har ører så store som suppetallerkner?

Jeg ved godt, at spørgsmålet var affødt af loven om hvidvaskning og terrorstøtte, men man føler sig sat under mistanke i det offentlige rum, og det er ikke rart.

Spørgsmålet er også tåbeligt, for hvis jeg vaskede penge hvide eller støttede terror, var det nok ikke lige den sandhed, jeg ville buse ud med.

Bagefter var jeg voldsomt irriteret på mig selv, fordi jeg ikke havde svaret mere rådsnart. Den kender vi vist alle: ”Hvorfor sagde jeg ikke …?”

Gentagelsen

Læs resten

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone