Arbejdsweekend

Det næste projekt er renovering af stuen m.m., og i denne weekend flyttede jeg 3 reoler og omkring 14 reolmeter bøger + musikanlæg. Pyh!

Reol

Desværre var det ikke denne reol, der skulle flyttes.

Knap har vi fået nyt køkken med mere, før næste projekt er i støbeskeen, og det er renovering af stue, entre, trappe, repos på 1. sal samt et af værelserne deroppe.

Arkitekten har fået en bruttoliste med alt det, vi gerne vil have lavet, og nu skal han lave et budget for, hvad de forskellige ting vil koste. Bliver det for dyrt, må vi barbere.

Der skal nyt loft op i stuen, nye vindueskarme, vægge m.m. skal repareres og males, og der skal nye tæpper på. Uanset hvordan nettolisten kommer til at se ud, skal stuen ryddes. Fuldstændig.

Der er et par måneder til, men tiden galopperer, så i denne weekend har jeg flyttet reoler plus alt det, der er i underskabene.

Læs resten

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone

Et par dage i København

Som jeg røbede mod slutningen af forrige indlæg, startede vi en forlænget weekend i København på valgdagen. Derefter legede vi turister.

Fredag er det gråt i gråt, så vi tager paraplyerne med. Magasin åbner først kl. 10, så vi slår en smut ned om Nyhavn. Den lille båd med påmalede hajtænder kunne vi godt li’.

Båd med hajtænder

Helle er på jagt efter et forstørrende rejsespejl, og jeg søger en tætningsring til espressokanden. Køkkenafdelingen fylder en hel etage og har masser af avancerede espressomaskiner, som må kræve kedelpassereksamen, men kander til komfur er åbenbart yt.

Helle finder heldigvis et spejl (de er ikke yt) samt noget andet, som trænger til et godt hjem, så turen var ikke helt forgæves.

En ny særudstilling åbner samme dag på Nationalmuseet. Den er om de danske fanger i tyskernes koncentrationslejre, og om de hvide busser som hentede dem hjem. Som altid er udstillingen interessant og flot arrangeret.

Resten af dagen går med slentreture, snart med udfoldede paraplyer, snart med sammenrullede.

Læs resten

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone