Kattens hilsen

Da jeg kom hjem i dag, sad han som en buddha på den fjerne ende af græsplænen. Jeg fandt videokameraet og åbnede døren …

Jeg er lidt træt af lyden. Den ”maskinstøj,” man hører, er kameraets autofokus. Skal man den til livs, skal man åbenbart have en model, som kan påmonteres ekstern mikrofon. Jeg må eksperimentere med manuel fokus.

Bortset fra det var det hyggeligt at få besøg af Tot. Der er ingen tvivl om, at han værdsætter selskabet, selvom han ikke hjalp med at slå græs.

 

16 tanker om "Kattens hilsen"

 1. Stegemüller

  Dejligt endelig at se Tot live. Hvor se han bare sød ud. Er han for alvor flyttet ind hos jer?

  Jeg kan forstå, at du er irriteret over støjen; det burde da være helt lydløst, for hvis jeg kende dig ret, har du købt et kamera af høj kvalitet.

  Svar
 2. Eric

  Han er meget sød, men er ikke flyttet ind. Han kommer for én ting, og det er mad. Det forsøger vi så at holde igen på, for hans appetit synes ustyrlig.

  Mht. kameraet er det med lyden noget, jeg vil undersøge, men det er nok uundgåeligt, medmindre man får en model, som kan håndtere ekstern mikrofon, der koster næsten lige så meget som kameraet. Skidt, masser af motiver behøver ingen lyd.

  Svar
    1. Eric

     Det bliver alene hjemme hjemme – ikke her! Vi (jeg) adopterede ham såmænd gerne, men han er ikke vores kat, og skønt katten er sin egen og alt det der, tager folk begrebet “ejendomsret” ret alvorligt.

     Men vi modtager gerne misvisit 🙂

     Svar
 3. Gry Skaarup

  <3 Det lyder bekendt – her følges miauuuw'et af et kasten sig om på ryggen for at blive mavenusset :O)
  (…altså af kattene – ikke mig!)

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *