Skik på Leros

Så fik jeg skik på billeder og videoer fra ferien på Leros. Uh, jeg kunne godt klare at være dernede. Der er 25° i dag, selvom de har byger.

Jeg har ikke skrevet en rejsebeskrivelse, men blot samlet fotos og links til de blogindlæg jeg skrev, mens vi var dernede. De gør det ud for glimt og stemningsbilleder.

Og så har jeg klippet et par videoer sammen. Det ville jeg ikke bruge tid på, mens vi var dernede, og båndbredden var heller ikke til at uploade – videoer i HD fylder meget.

Nu kan vi så gå og skutte os nogle måneder, til vi skal af sted igen. Næste stop er Tenerife. Det er godt at have noget at glæde sig til.

Katten er godt tilfreds og planlægger ikke. Det er weekend, og han kan være inde. Yndlingspladsen er vindueskarmen, når radiatoren nedenunder er åbnet et par streger. Så kan han blive meget lang!

Han er som et varmesøgende missil, og det er han ikke ene om.

/Eric

8 tanker om "Skik på Leros"

 1. Ellen

  Fine film. Det er godt at kunne genopleve sine gode minder på den måde.
  Men de tre dage ud af de seneste fire har været da været aldeles fantastisk – dansk efterår, når det er flottest 🙂

  Svar
  1. Eric

   Når vi afspiller videoerne i originalformat på fjerneren (både TV og videokamera er Sony) , er billedkvaliteten forrygende god, og det er kun fotografen og klipperummets formåen, der trækker ned. Levende billeder med lyd giver noget andet og mere end fotos.
   Vejret de sidste to dage har været smukt (i Nordjylland var der møgvejr lørdag), men føj, hvor var der koldt i morges! For en cyklist er det snart tid at finde tophue og lange underhylere frem 😉

   Svar
 2. Jørgen

  Tak for muligheden for at se levende billeder. Specielt lyset i gangen før porten var fint at se. I den anden video synes adstadighed at være et fint illustreret tema.
  Jeg forstår fint forestillingen om at være på Leros en regnvejrslørdag som denne.

  Svar
  1. Eric

   Velbekom. Vejret har med få undtagelser været bedrøveligt i år, og jeg er virkelig glad for, at vi fik “frikvarter” på både Sicilien og Leros i år – det betyder meget for humøret.

   Svar
 3. Stegemüller

  Hvor er det dejligt at se gode billeder og videoer fra et varmt sted! Jeg har allerede tændt for radiatoren.

  Du har været ganske flittig på bloggen, mens I var afsted. Jeg har læst flere af posterne igen; det er tydeligt, hvor godt I havde det.

  Svar
  1. Eric

   Ja, vi havde det rigtig godt, og Lars, min kollega, drømmer også om øerne dernede. Man skal ikke gro fast det samme sted, men det er godt at have steder, hvor man ved, at man befinder sig godt.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.