Influenza og febervildelser

Sidst jeg havde influenza var vistnok i 1978. I november blev jeg vaccineret mod fluen for første gang, og i torsdags landede den tungt.

Flue

Om det er influenza kan jeg selvfølgelig ikke sige med sikkerhed, men symptomerne er klassiske, og nu skal den bare have lov til at rase ud.

Mine forbigående lidelser er uinteressante for andre, og indlægget er en døgnflue, men det morede mig at tænke på, at givet de rette omstændigheder kan et indlæg om influenza gå viralt.

/Eric

14 tanker om "Influenza og febervildelser"

 1. Lisa

  Håper du har det bedre nå. Fikk selv influensa, det tok mange uker å bli kvitt den.

  Svar
 2. Pia

  Sidst jeg måtte krybe under dynen, med 40 i feber, for noget influenzalignende noget, var i 1989. Jeg havde måske en snert her i februar, med hoste og ugidelighed, men det kan man ikke kalde influenza, selvom alle omkring mig blev ramt, endda flere gange. Ellers har jeg ikke engang været ramt af en forkølelse siden 1989, og jeg er aldrig blevet vaccineret.
  God bedring

  Svar
  1. Eric

   Som skrevet var min sidste influenza i 1978 eller deromkring og tak for det. Et jernhelbred som dit er der dog ikke tale om – det er et årligt ritual at gå ned med en forkølelse.

   Svar
 3. Lene

  Rigtig god bedring. På min afdeling er personalet i gang med anden runde. jeg er heldigvis indtil nu gået fri. Jeg har aldrig haft influenza, og jeg håber også at det forbliver sådan 🙂

  Svar
  1. Eric

   Tak. Du er heldig,at du aldrig har haft influenza, det kan være meget ubehageligt. Måske er det en svækket stamme i år, for feberen, jeg oplevede i 1978, var en del højere. På min arbejdsplads har influenzaen også krævet told denne gang. Jeg troede, det var ved at være slut, men nej.

   Svar
 4. Jørgen

  Man kan aldrig vide sig sikker.
  Her har vi vist ikke haft influenza siden 1969, men da havde vi det til gengæld også i den grad. Er vaccineret i oktober, men det hjælper vist ikke meget skulle uheldet være ude, hvilket det endnu ikke har.
  God bedring.

  Svar
 5. Ellen

  Og lige præcis i denne sæson har de for første gang ikke ramt rigtigt med vaccinen, så det har været et problem en del steder. Jeg har selv været lidt spændt på, om jeg detfor også ville blive ramt, men 7-9-13 er det ikke sket endnu.
  God bedring til dig!

  Svar
  1. Eric

   Tot bobler i sofaen bag mig. Jeg sidder under dynen i den dybe lænestol, det tager den tid, det nu tager.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.