Første hele dag i Puerto de la Cruz

Helle har glemt at slå telefonens alarm fra, så den vækker os på samme onde tidspunkt som i går. Søvnen indhenter os dog hurtigt igen.

Solen når først over bakkekammen kl. 9, og indtil da er der rigtig koldt på altanen. Vi pakker os ind i tæpper og nyder, at man kan sidde ude.

Da solen rammer altanen, bliver der hurtigt varmt, og tæpperne kan pakkes væk. Vejret er aldeles pragtfuldt. Teides tinde er skyfri, og i år er den også snefri.

Rød blomst Tenerife
Klik for større foto

Vi køber et par fornødenheder i supermarkedet overfor. Vi skal lede lidt, for de har flyttet rundt på tingene siden sidst.

Derefter går vi tur langs promenaden og i byen, får en forfriskning på caféen over for kirken og går derefter hjem med det mål for øje, at vi vil slappe af på altanen.

Der er dog for varmt i middagssolen, så i stedet finder vi os til rette i stuens sofaarrangement. Hold op, hvor er det skønt at holde ferie og komme ned til sådan et vejr i december!

Elskabe i Puerto de la Cruz
Klik for større foto

Ud på eftermiddagen spadserer vi igen en tur i byen. Vi bemærker de små ting, som har ændret sig siden sidste år. Et nyt bed her, en ny forretning der.

Tobaksforretningen for enden af promenaden er skiftet ud med et parfumeri, dem er der mange af. Skidt, der sælges tobak lige over gaden, og jeg køber de to pakker af mit mærke, de har på hylden.

Aperitif på Ebano Cafe ved kirken. Spanske kvinder og et par småpiger forvandler freden til det urolige hjørne. Kl. 18:22 starter kirkeklokkerne med at bimle og bamle - måske kaldes der til messe klokken halv.

Aften på La Cazuela

Vi slentrer ned på La Cazuela og beslutter os for noget iberisk gris med svampe og rejer. Det smager rigtig godt. Det ser ikke ud af så meget, men vi bliver mætte alligevel og kan ikke klare dessert.

Dario advarer os om, at de i morgen har julearrangement for de ansatte (de har flere restauranter i byen), så det vil være klogt at spise et andet sted.

Kaffe og Carlos og så hjem.