Gæstebog

Mange af siderne på dette site (fx rejsebeskrivelserne) har ikke kommentarfelter som på bloggen, og jeg havde derfor en gæstebog.

Men den fik efterhånden så mange spamkommentarer, at jeg nu har lukket den for i stedet at bruge bloggen, der har et mere effektivt spamfilter.

English

You are very welcome to post comments or questions. My travel stories are static pages unlike this blog, and for that reason I used to have a guest book.

However it was spammed so much that I decided to move to the blog, which has a more efficient spam filter.

70 thoughts on “Gæstebog

  1. Eric

   There is no particular reason I can remember. It might be better here and there, I’m not sure, but there are so many ways to handle time and dates i VBA.

   Svar
   1. rt001

    I’m talking about Calendar macro. I’ve seen there so difficult methods and manual functions for that. Why you do this way if there is very simple method?

    Svar
    1. Eric

     If there is a smarter way to do specific things, I wasn’t aware of it at the time, and then you figure out how to do it differently. It is as simple as that. Feel free to change the code in any way you like 🙂

     Svar
     1. rt001

      I was looking for someting as your calendar and I’ve found it! Thank you! I asked you about your coding way to understand, maybe there was special reason to code that way as you do. Your calendar has inspired me and I’ve rewritten the code of that macro and now it is shorter about 2 times. I can send it to you if you wish. Just send your email address to my mailbox.

      Svar
      1. Eric

       Thanks, I would like to see the improvements – it is never too late to learn 🙂 You can use the mail address listed under “Kontakt”; kan-hurtigt-skifte at sitestory dk with a dot before dk.

       Svar
 1. Ninaninus Anonymus

  Hej, jeres link til billeder af strømstik i Cypern fører til amerikanske stik, ikke Engelske (UK) stik. Jeg tænker det måske kunne forvirre nogen.

  Svar
  1. Eric

   Tak for din interesse. De har lavet om på siden, siden jeg skrev linket, men den er nu god nok alligevel, På såvel kortet som totallisten kan man se, at Cypern bruger type G, som der er et billede af, hvis du ruller lidt ned ad siden.

   Svar
 2. Christine Witton

  Hi
  We don’t speak Danish despite Princess Mary coming from Downunder!
  I have to say that I love to read your blog. Thank you very much for your humour.

  Svar
  1. Eric

   Thanks Christine. It has been a while since I had the time and energy to write pages in English, so I’m pleased that the old pages can entertain even today.

   Svar
 3. Vitor Santana

  Hello how are you? First, your articles about excel vba codes are helping me a lot, thank you very much.

  I am trying to put into practice one of its methods contained in this post: https://sitestory.dk/excel_vba/merge-data.htm

  More specifically on: Combine 2 tables

  It works great when the table with the name of the companies does not only contain numbers, you could help me understand why it does not work if I try to use only numbers in this column?

  In the case I’m trying to use this to combine 2 workbooks based on report numbers, and it just does not work when I do this.

  Thank you.

  Svar
  1. Eric

   Hello, and thanks, I’m fine and glad to hear that you can use the VBA pages.
   I think the reason why it doesn’t work for you with numbers is that keys in a collection must be of the datatype “String”. So if you convert the number to a string, it should work. Like this:
   colCompanies.Add vResult(lCount, 1), Str(vResult(lCount, 1))

   Have fun 🙂

   Svar
 4. New York

  Tak for en spændende blog.

  Hvordan plejer du at booke billigst mulige hoteller, på dine mange rejser?

  På forhånd tak.

  Svar
  1. Eric

   Vi foretrækker lejlighed, medmindre vi skal være et sted i ganske kort tid. Er det steder, vi har været før, booker jeg ofte direkte, hvis vi har været tilfredse. Ellers bruger jeg gerne booking.com, og vi går ikke nødvendigvis efter det billigste – vi betaler fx gerne lidt mere for at få en god altan, tagterrasse eller bedre plads.

   Til vores kommende tur til Sicilien bookede jeg fx direkte hos værtinden i Siracusa for at få den gode lejlighed, vi har haft nogle gange, og til opholdet i Giardini Naxos (rejsens andet ben) bookede jeg en lejlighed via booking.com. Til sensommerferien på Leros i Grækenland har jeg booket en lejlighed direkte hos værtinden, da vi har boet der flere gange før.

   Svar
 5. Pia Jacobsen

  Hej Eric og Helle,
  Sikke en sympatisk blog. Noget at gå ind for:
  At valgkampagner også dækker politikeres erhvervserfaring.
  At skakklubber indfører ny disciplin: Tre træk fremme ser lovforslg og aktuel konflikt sådan ud – og publicerer det.
  Sjovt at læse om Jeres operatur til København, jeg bor nær Forum, det levner færre penge til koncerter, restaurate og rejser… Så er det godt at have læst jeres anmeldelser og forslag til udskejelserne.

  Venlige hilsner Pia

  Svar
  1. Eric

   Tak for de pæne ord, Pia. God fornøjelse, når det udgiftstunge nærområde giver luft til udskejelser 😉

   Svar
 6. Regitze

  Hej Eric
  Jeg faldte over din side i søgningen på en bestemt type restaurant i Rom.
  Kender du til et sted i Rom, hvor man kan spise i komplet mørke og bliver
  serviceret af blinde mennesker?
  Jeg skal til Rom med min familie i September og ville rigtig gerne overraske
  dem med en sådan oplevelse!

  Dbh. Regitze

  Svar
  1. Eric

   Nix, men I kan da tage bind for øjnene og bestille spaghetti med sort blæksprutteblæk (spaghetti al nero di seppia). Hvis I alle tager hvid skjorte på, garanterer jeg, at I bliver overraskede, når I tager øjenbindet af 😉

   Svar
 7. Nina

  Hej Eric
  Tak for dejlig læsning, jeg nyder at følge med og af og til drømme mig væk til varmere himmelstrøg. Et enkelt spørgsmål til dig: hvad gør i med telefoni når i rejser? Jeg oplever gang på gang at selv få sms’er eller opkald hjem til Danmark koster mig dyrt og vil høre, om du har nogle fif eller et selskab du bruger der passer godt til at rejse meget.
  På forhånd tak.
  Mvh. Nina

  Svar
  1. Eric

   Velbekom Nina, det glæder mig, at skriverierne kan sætte drømme i gang 🙂 Med hensyn til telefoni rammer du et blødt punkt, hvor jeg melder pas. Vi ringer og SMS’er så lidt, at mange vil tro, det er løgn, og datatrafik har vi heller ikke. Men er der ikke noget med, at EU vil tvinge roamingprisen ned over en årrække? I så fald er det vel snart slut med ågertaksterne.

   Svar
   1. Ellen

    Jeg blander mig lige: Hvis man abonnerer på 3, har de “3 Like Home” hvor det koster det samme at ringe og sms’e over langt det meste af Europa og nu også USA – altså man betaler ikke for roaming.
    Vi har også et modem fra 3, så vi er også på nettet på pc og iPads ganske gratis i Europa og USA.

    Svar
    1. Nina

     Tak for din hjælp.. Jeg læste selv om 3 og deres abonnement igår her http://www.samlino.dk/blog/brug-din-telefon-pa-rejsen/ Kan se at der er flere selskaber der inkluderer trafik i udlandet (det er vildt, jeg anede ikke at selskaberne var begyndt at inkludere så meget i deres abonnementer).. Og god ide med modem også, det havde jeg slet ikke tænkt over. Nu er eneste problem så bare at jeg ikke har 3 og er bundet af mit nuværende selskab..

     Svar
 8. Rikke

  Hej Eric,
  tak for en brugbar side. Jeg står og skal på ferie i Rom, så har kigget lidt ekstra på dine gode råd.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage noget parmesan med hjem, ved du evt. om man må have det med hjem i sin håndbagage i fly?
  Vh Rikke.

  Svar
  1. Eric

   Hej Rikke

   Da Italien er et EU-land, burde det ikke volde problemer. Vi har haft parmesan (og andre fødevarer) med hjem talrige gange. Og sådan en moden parmesan på 24 måneder eller mere siger spar 2 til de børneoste, man kan købe i danske supermarkeder (i hvert fald i Aalborg!).

   God tur 🙂

   Svar
    1. Rikke

     Tusind tak for hurtigt svar ! 🙂 Det skal helt sikkert prøves så. 🙂
     God søndag.

     Svar
 9. Lars Matthison-Hansen

  Det var en fornøjelse at læse din fars erindringer, som jeg læste i et stræk fra start til slut. Han havde åbenbart et hårdt liv, specielt i barndommen, men det styrkede ham, og han fik jo vældige ressourcer undervejs. Han gjorde vist et godt indtryk på kvindfolk at dømme efter mængden af kæresteforhold.
  Det var også morsomt at se, hvor lille du var engang!
  Tak for læsningen!

  Lars

  Svar
  1. Eric

   Velbekom Lars.

   Nu kendte jeg ham af gode grunde ikke så godt, men mit indtryk fra de få møder var en karismatisk person, der både ville og kunne selv. Han så ikke forhindringer, men løsninger. Det siger også noget om personen, at han i en høj alder (> 70) tog Internet til sig og brugte det.

   Han havde så også nogle fikse ideer om sundhed, som måske lagde ham i graven tidligere end nødvendigt, jævnfør bemærkningerne om god kost hen mod slutningen.

   Svar
 10. Bente N

  Tak for nogle gode og nyttige sider, som vi har gjort god brug af. Vi vendte hjem tirsdag aften fra en skøn uge i Siracusa – vores første besøg her – og kan kun tilslutte os jeres begejstring.
  Cefalú er nok fortsat vores favorit efter 7 gange på ørn, men Siracusa er også et perfekt sted at opleve Sicilien. Vi boede på Alla Guidecca hotellet med de jødiske bade i kælderen, og kan klart anbefale beliggenhed og vores lejlighed med skøn terrasse med kik til havet. Tak for gode tips om restaurant Mariano, hvor vi spiste 2 gange. Det sted havde vi aldrig spottet selv. Vi kørte dertil fra Catania i lejet bil, men næste gang gider vi ikke kæmpe med parkeringsbesvær, for man kan jo gå til det hele, så vi tager helt sikkert taxi næste gang.
  I rejser nærmest som os. Ser hvad der sker og oplever alligevel en masse uden at være for målrettede, så vi glæder os til at læse jeres kommende rejsebeskrivelser. Respekt for at I har så flot overskud til at få beskrevet det hele, så vi andre kan nyde godt af jeres erfaringer. Tanti saluti da Tomino e Bente

  Svar
  1. Eric

   Hej Bente

   Tak for din kommentar – det er rart ar høre, at nogen har haft nytte af det, vi har skrevet. Det startede egentlig som en dagbog for vores egen skyld, men så voksede det lidt 🙂 Sicilien er et herligt feriemål.

   Svar
 11. Lars Jensen

  Kære Eric
  Googlede lidt om sletning af tomme rækker og faldt over din side med Arrays og ranges i Excel VBA.
  Og så matte jeg jo lige se lidt på resten af dit websted – imponerende biks, du har fået banket ned.
  Og inspirende eksempler til Excel VBA. Jeg vender frygteligt tilbage! ;o)
  Glæder mig til at læse resten. Du skriver på en dejlig og morsom måde.
  Tak! Mvh – Lars

  Svar
  1. Eric

   Hej Lars

   “I’ll be back,” sagde Terminator. Kan du finde noget, du kan bruge, er målet nået. Hvis ikke, håber jeg, du bliver underholdt 🙂

   Svar
 12. Conni

  Hej
  Var lidt i tvivl om hvilken græsk ø , jeg skulle vælge til min ferie. Nu siddet jeg på Leros , Nikis apartments og har lige spist ged på den restaurant , som du anbefalede. Takket været din hjemmeside. I loooove it 🙂

  Svar
  1. Eric

   Hej Conni

   Hvor er det godt at høre, at ens anbefalinger falder i god jord! Her styrter regnen ned i stiv kuling og novemberstemning. Jeg misunder enhver, der sidder på stranden i Panteli Bay og gnufler ged, og jeg ved, at jeg ikke behøver ønske “god tur”. 🙂

   Dette år prøver vi Samos, fordi det er bekvemt med direkte fly fra Aalborg, men jeg har på fornemmelsen, at vi vender tilbage til Leros, hvor der er langt færre turister.

   Svar
   1. Conni Green

    Jeg kan se at I bor i Aalborg. Jeg bor i Nørresundby. Når du spiller skak i Nr.Sundby, kender du vel “Skak-Børge”. God ferie på Samos

    Svar
    1. Eric

     Jeg har skam kendt Børge siden 70’erne. Og tak, vi glæder os – jeg kan se på din IP-adresse, at du stadig nyder livet 🙂
     P.S. Din kommentar røg til godkendelse, fordi du denne gang skrev dit fulde navn og ikke bare “Conni”. Ellers er det kun førstegangskommentatorer, der skal godkendes.

     Svar
 13. Trine Christensen

  Hej
  Hvor er det godt at læse om alt det i har set.
  Vi rejser på søndag selv til øen og bor der i en uge, derefter går turen til Sorrento i 4 dage for så at slutte af i Napoli i 3 dage.
  Er det ingen problem at komme med færge til øen, og er det til at finde ud af?
  Vi glæder os rigtig meget.
  Hilsen
  Fam. Christensen

  Svar
  1. Eric

   Jeg går ud fra, at I skal til Ischia – dejlig ø.
   Jeg syntes, at det med færge var nemt at finde ud af. Jeg fandt en afgangstid, som passede os, på denne side, og så tog vi en taxi til havnen. Jeg har skrevet om bl.a. færger på min faktaside om Napoli.

   God tur 🙂

   Svar
 14. Eric

  Tak for tippet!

  Madeira er en fantastisk smuk ø, og det er rart at kende et sted, hvor man ved, det er godt at komme tilbage. Det er 11 år siden, vi besøgte øen, og en genvisit var måske værd at overveje, når der kommer direkte forbindelse fra Aalborg (det er ikke uden betydning).

  P.S. Når din kommentar skulle godkendes også 2. gang, var det pga. forskellige navne. Ellers er godkendelse kun nødvendig én gang, hvis navn og e-mail er identiske.

  Svar
 15. Vita og Torben

  Har lige set på Jeres rejsebeskrivelsen at I også har besøgt Maderia..vi har været der de sidste 5 år i april hvor vi altid har haft et flot vejr..skulle I få lyst til at rejse dertil igen kan vi varmt anbefale Spies og Hotel Porto santa Maria, det er nok det bedst beliggende hotel, lige ved den gamle bydel og med en fabelagtig udsigt, krydstogtskibene sejlede ind om morgenen…imponerende syn..lækkert værelse, med lille køkken hvor man sagtens kan kokkere let mad, vi er der altid 14 dage og så bliver det træls at spise ude hver aften…i denne del af byen og videre ud af byen er der rigtig meget at se, tage bussen til byer som Marachico og kurvefletbyen Gamach,.en oplevelse…i år skal vi dog ned og se juleudsmykningen, det skulle være så imponerende at syn..
  Igen skal vi bo samme sted, det er dyrt men super super godt…det var bare lige lidt Info hvis….
  Vh Vita og Torben

  Svar
 16. Vita og Torben Madsen

  Hejsa.
  Jeg sidder og læser din spændende side med skønne rejseoplevelser.
  Vi har været på Tenerife 10 gange, men i oktober 2013 besøgte vi første gang Puerto la cruz, og sikke da en skøn by, ikke så turister og lokalt præg. Vi havde op til 30 grader, vi skal afsted igen samme sted den 2 marts i 14 dage, men vi er spændt på vejret om vi mon kan regne med varmt vejr…har i været der i den periode..kan vi mon tage sommertøj med..
  Vh
  Vita og Torben, Sæby

  Svar
  1. Eric

   Hej

   Vi har kun været der i december, hvor vejret nok er mere ustadigt, men hvor sommertøj bestemt er på sin plads, når vejret er godt og man er i solen. Men øklima er øklima, så en jakke og en let trøje vil jeg også tage med.

   Rigtig god tur – bare det var mig 😉

   Svar
 17. Viggo Jensen

  Skal på Donau-krydstogt fra Wien til Bukarest sommeren 2014 – og så fandt jeg jeres rejsebeskrivelse fra samme tur! Jeg glæder mig til at læse den og andre beskrivelser
  Hilsen Viggo

  Svar
 18. Arne Jakobsen

  “Resturant Smugglers Myrties”
  Kalymnos Græsk

  Arne Jakobsen

  Vurdering
  10,0

  Natteliv
  10,0

  Kulturelle tilbud
  10,0

  Omgivelserne
  10,0

  Strande
  10,0

  Atmosfære
  10,0
  Se fotos

  11-04-12 Forelsket i en Græsk ø (Kalymnos)
  En kærlighedserklæring
  Indrømmet. Vi er forelsket. Vi elsker Kalymnos. Så nu er i blevet advaret, for det samme kan overgå jer. Men vig ikke , for deter en skøn følelse at have et sted i det græske øhav, hvor havets sirener, øens tiltrækningskraft og folkets karisma lokker dig tilbage gang på gang. Og for hver gang bliver oplevelsen stærkere og stærkere af at blive budt hjertelig velkommen til Svampefiskernes ø.
  Har fået skrevet en bog om Kalymnos. Denne bog fortæller en række historier om nogle fantastiske kalymnianere.
  Mangfoldighed.
  Kalymnos er med vores øjne den smukkeste ø, med bjerge, små vige, strande med sten, strande med sand hullede veje, fine veje, grusveje, en duft af vild timian, honningboder langs vejen, små fiskebåde, geder der springer rundt på klippesiderne. Smukke øjeblikke, når solen rammer kimingen og forsvinder ned i havet. Havet blinker lokkende til os med sine azurblå øjne, og vi ser kun alt det smukke i Kalymnos og kalymnianerne

  Svar
 19. Tina Knudsen

  Tusinde tak for dejlig læsning!
  undertegnede smutter til Telendos den 17 maj. Tilos og andre græske øer har før været besøgt men Telendos er første gang!
  Mange tak for fortællingerne jeg har været på Telendos i dine fortællinger og det føltes virkeligt 😀
  Venlig Hilsen Tina Knudsen

  Svar
 20. Tanja

  hejsa vi rejser til Malta her den 28 sep. 2012 vi er så spændte mig og min veninde det pigetur og samtidig badeferie.Det vores allerførste tur derned så vi spændte jeg personligt ´har selv været på kreta og rom og england som de sidste distanitioner,
  så vi er meget spændte.Vi har selv sammen sat rejsen vi flyver med Ryan air har bestilt Taxi da vores hotel ligger på nord vest kysten vi ska bo på hotel paradise hotel resort hvor vi har bestilt bay view room så vi spændte.
  Vi kalder det slappe af ferie hvor vi bare ska bade sole os have god mad og tage tingene som de kommer,men vi vil dog ud på en af øerne en dag hvor færgen er lige uden for hotellet.Vi vil klare os med offentlig transport så det ret spændende og se om vi kan klare os uden have manden med he he.Ville bare lige sende en hilsen her inden vi skal afsted knus tanja fra solbjerg århus

  Svar
 21. Ole Brandt

  At lede efter et sted at bo kan jo ofte være frustrerende, – og er man fremme er der altid et hyggeligere hotel rundt hjørnet…. vi har på det seneste forsøgt os på thezouk.com, – og fået gode tilbud i Toscana og Rom. God tur.

  Svar
 22. Eric

  @ Erik Kær
  Ja, det passer: vi har aldrig været i Barcelona. Af grunde, som jeg ikke kan forklare rationelt, har Spanien aldrig “trukket” som fx Italien, men der kommer nok en dag.

  Rigtig god tur!

  Svar
 23. Erik Kær

  Jeg har netop betilt et par dage i barcelona med afrejse fra Aalborg. Kan det virlig passe, at i som berejste mennesker ikke har værer der?

  Det er altig en fornøjelse at læse, hvad andre har fået ud af en rejse.

  Bedste hilsner fra Erik

  Svar
 24. Niels Bertelsen

  Næh, det havde jeg nu ikke overset, men der findes da andre end Tema Rejser, der arrangerer rejser til Toscana, og grupperejser kan da være udmærkede, når man skal have introduceret et nyt rejsemål, hvis rejselederne er vidende og kan formidle deres stof. Sådanne rejsebureauer findes der en del af, f.eks. Albatros, Klassikernes Rejseforening, Kulturrejser Europa, Italiensk forum m.fl. og på disse rejser er der i reglen også tid på egen hånd.
  Jeg syntes blot lige jeg ville fraråde at bo i Chianciano Terme, især hvis der ens første rejse til Toscana, for selv om man kommer meget rundt på disse organiserede ture, så tilbringer man også megen tid denne hotelghetto.
  mvh
  Niels

  Svar
 25. Eric Bentzen

  Hej Niels

  Jamen, sådan er der så meget – man er jo nødt til at finde og smage stederne, før man kender forskellen. Men tak for de gode tips – det er ofte den slags, der skal til, for at lede en på sporet. 🙂

  Du må have misset, at Toscana-turen var med Tema Rejser, og så var stederne givet på forhånd. For os var det en måde at komme rundt på, men ellers er vi ikke begejstrede for grupperejser.

  Svar
 26. Niels Bertelsen

  Det er en meget spændende hjemmeside at læse.
  I har opdaget, at kvarteret Monti er et vidunderligt sted at bo, dog kan det undre, at I vælger de rene turistfælder i dette kvarter, når I går ud at spise, som f.eks. Chicco di Grano, som både er dyr og dårlig, og som bevidst henvender sig til turister, når der er nogle perler i kvarteret som Valentino i Via Cavour 293, klassisk romersk spisested og meget billig, La Taverna dei Monti i Via del Boschetto (oppe ved Via Nazionale), hvor kavliteten er høj og priserne omvendt utroligt lave, La Taverna Romana i Via dei Monti 79, en institution i det romerske restaurationsliv, La Vecchia Roma i Via Leonina med ægte romersk mad og atmosfære og Le Tavernelle i Via Panisperna, et andet historisk lokale med god mad og et spændende klientel.

  Og så forstår jeg heller ikke, at I, når I tager til Toscana, vælger at bo i Chianciano Terme, denne skyskraberby, som er så atypisk for regionen, med dens hundedvis af hoteller og restauranter, der kun henvender sig til turister (om end de fleste italienske).
  Er det på grund af prisen? Det tro jeg ikke.
  Der findes billige og virkelig gode hoteller i de små renæssancebyer i nærheden – Montepulciano, Pienza m.fl.

  Men ellers spændende læsning.

  Med venlig hilsen
  Niels Bertelsen

  Svar
 27. Eric

  Hej Mette og velbekom!

  Jeg håber, I får en rigtig god tur. Krakow er en dejlig by at gæste 🙂 Og har du nyt, når I kommer hjem, er du meget velkommen til at skrive.

  Sjovt nok tager jeg til Polen i morgen for første gang siden 2007, men det er på en todages forretningsrejse denne gang, og målet er Chelm i det sydøstlige hjørne nær grænsen til Ukraine.

  Svar
 28. Mette

  Min kæreste og jeg har lige booket 4 overnatninger på Hotel Wawel i Krakow – efter at have læst din rejsebeskrivelse. Hotellet blev komplet moderniseret i 2009, og jeg glæder mig til at vende tilbage her til gæstebogen og give en update på standarden, når vi vender hjem igen i starten af december. Tak for rigtig god information om både hotel, restauranter og by 😉
  Vh.
  Mette

  Svar
 29. Erik Helle,s onkel

  Er lige “rendt” på jeres hj.side meget fornem. jeg var ved at lede efter Lisbeth adresse og tlf. nr. men kan ikke finde den, håber i kan hjælpe, også gerne e-mail adresse.

  mange hilsener til jer
  onkel Erik

  Svar
 30. Ellen

  Håber du nu slipper for alle idioterne.
  Jeg skal nok lade være med at lægge et link til Johns og min seneste hjemmeproducerede frække film med os selv i hovedrollerne 😉

  Svar
  1. silvio

   Hi, I’m learning vba programming. Study a little the calendar that you created, it was very helpful. I’m trying to make mistakes. could you help me please?
   I would like to indicate in bold the current day in the calendar.
   Add buttons that load yesterday, today and tomorrow, but I can not mark with blue box this detail
   Do you have any idea how to do it?

   Svar
   1. Eric

    Locate the procedure Sub LabelCaptions(lMonth As Long, lYear As Long) in the userform. The added code below will make today’s date bold. However you need to do something likewise to make it normal, if you change month.
    I’m not sure I understand your question about buttons for yesterday and tomorrow.

    ‘The labels/buttons for the days of the month.
    lNumber = 0
    For lCount = lStartPos To lDays + lStartPos – 1
    lNumber = lNumber + 1
    With colLabels.Item(lCount)
    .Caption = lNumber
    .ForeColor = &H80000012

    ‘Added code – makes today’s
    ‘date bold
    If lNumber = Day(Now) Then
    .Font.Bold = True
    End If

    End With
    Next

    Svar
 31. Erik Hulegaard

  Til lykke med den nye Sitestory-guestbook. Lad os håbe fremadrettet, at Akismet og besøgendes moral kan forhindre fremtidige uvelkomne bogstavskombinationer!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.