Ferie på Sicilien, maj 2014

Vi rejser meget. Faktisk så meget vi kan, og det er en blanding af nye rejsemål og steder, vi holder af at gense.

Skilt i Aalborgs lufthavn

Ferien i maj 2014 hørte til den sidste kategori, gensynsferien. Vi har set de seværdigheder i Siracusa og Giardini Naxos, vi gider se, så det var to uger med gedigen afslapning, hvor vi fik Sicilien ind under huden.

På disse sider er der glimt fra turen. Jeg skriver ikke så meget om stederne, det har jeg gjort i tidligere rejsebeskrivelser, men man oplever noget nyt hver gang.

Denne gang kom der fx en katolsk procession forbi med helgenrøgelse og hornmusik, og vi plukkede citroner i en citrusplantage. Mere om dette og andet på de følgende sider. Klikker du på et af de små billeder, åbner det i en større version på en ny side.

Vi rejste på egen hånd. Først via København til Rom og derfra til Catania på Sicilien. Det var lidt spændende denne gang, for der var nogen usikkerhed: Ville Norwegians kabinepersonale gå i strejke eller ej?

Etna og Giardini Naxos

Fra Catania kørte vi til Siracusa, hvor vi var en uge. Derefter tog vi toget nordpå til den lille badeby Giardini Naxos, der ligger så smukt, hvor havet slår en bugt.

Her blev vi forkælet i 6 dage, og så tog vi tilbage til Rom, hvor vi overnattede før hjemturen.

Norwegian og personalet blev enige om ikke at forlænge vores ferie, men kvajpanden bag check in-skranken i Rom gjorde sit bedste for at spolere humøret på hjemturen. Herom senere.

Fra turen:

Oversigten over rejsebeskrivelser på dette site har links til flere rejsebeskrivelser fra Sicilien - og andre steder.