Lejligheden i Giardini Naxos 2012

Lidt om ferielejligheden vi lejede i Giardini Naxos på Sicilien, maj 2012.

Jeg fandt frem til Lorries lejlighed sidste år, men den var optaget, mens vi skulle være i Giardini Naxos, så i stedet lejede vi os ind hos Gabri i den nordlige bydel. Om den lejlighed kan du læse her.

Lorries lejlighed i Via Vittorio Emanuele 81 ligger mere centralt i forhold til det kvarter, vi holder af, så denne gang kontaktede jeg Lorrie allerede omkring årsskiftet og fik reserveret fra den 21. til den 26. maj.

Egentlig var det én overnatning mindre end Lorries normale minimum, men hun gjorde en undtagelse, måske fordi det var hendes første reservation i 2012.

denne side kan du læse mere detaljeret om lejligheden og se, hvornår der er ledigt/optaget. Det er også herfra, du kan sende en forespørgsel. Lejligheden hører ikke til de billigste i byen, men den har en rigtig god beliggenhed.

Kort fortalt er der soveværelse, stue (med sovesofa), badeværelse, køkken kombineret med entré og så en pragtfuld altan med markise. Der er sågar gasgrill. Du kan få et indtryk af altanen og udsigten på den korte video herunder.

Køkkenet er veludstyret og har komfur med gasblus. Lorrie er meget venlig og hjælpsom - fx hentede hun os på banegården. Lorrie er amerikaner, men fastboende på Sicilien. Det gør unægtelig kommunikationen noget nemmere, og apropos kommunikation er der også WiFi.

Der er elevator. Hurtig er den ikke, men den er især rar, når man skal op og ned med kufferterne. Via en fodgængertunnel tager det kun få minutter at komme ned på strandpromenaden eller til busstoppesteder, hvorfra du kan køre til Taormina eller Catania (fx lufthavnsbussen).

Der er vifter i loftet, men ingen aircondition, hvilket nok vil være et minus for nogen, hvis de (selvmorderisk) tager til Sicilien, når der er allervarmest i juli/august. Der er heller ikke fjernsyn, men det savnede vi absolut ikke.

Vi befandt os godt hos Lorrie, og den bedste anbefaling, jeg kan give, er vel at sige, at vi gerne vil bo der, næste gang vi kommer til Giardini Naxos. Hvornår det bliver, ved jeg ikke, men jeg tror bestemt, der bliver en næste gang.

Opdatering 2013

Vi boede der igen i maj 2013. Prisen var steget til 95 euro/nat, og det, synes jeg, er for dyrt. Dertil kommer, at der var væsentligt mere støj end i 2012.

Lorrie er mægtig flink, og det er praktisk, at man kan snakke engelsk uden knas i kommunikationen, men næste gang ser vi os om efter et andet sted.