Ferie på Tenerife i december

Vi undslap med nød og næppe en snestorm, da vi rejste på vinterferie til Tenerife i december. Det var ingen hindring, at vi havde besøgt Puerto de la Cruz i 2009, 2010 og 2011. Gode ferier tåler sagtens gentagelse.

Palme på promenaden i Puerto de la Cruz
Palme på promenaden i Puerto de la Cruz

Herunder er der links og introduktioner til historier med glimt fra rejsen.

Dramatisk flugt fra snestormen
Snestormen rasede, da flyet skulle lette mod Tenerife. Det var mere dramatisk end morsomt, selvom det måske er hverdagskost i Sibirien.

Ankomst til Puerto de la Cruz på Tenerife
Vi ankommer til Puerto de la Cruz. Det har været en lang dag på flugt fra snestormen, og det er skønt at komme til Tenerifes milde klima.

Første feriedag på Tenerife
Solen skinner herligt til et stykke over middag. Det er ikke så ringe at være klimaflygtning på Tenerife, selvom det kun er for en uge.

De små hunde i Puerto de la Cruz
De fleste hunde i Puerto de la Cruz er små. Nogle kan ikke gå selv, men må bæres, mens andre har tøj på, som om der var hundekoldt på Tenerife.

Impulskøb
Om vejret på Tenerife i december og hvordan man uventet kan blive ejer af en ny læderjakke, når man er i feriestemning.

Platugler og -igler på Tenerife
Der er en ting, jeg IKKE bryder mig om på Tenerife, og det er at blive antastet i tide og utide af platugler. Jeg ønsker at gå i fred.

Botanisk Have og manden med fuglefløjten
Turen går til Botanisk Have i Puerto de la Cruz på Tenerife, og eksotisk fuglesang viser sig at være en fløjte til 2 euro. Med videoer.

Den syndige automatcafé
Spanien er et katolsk land, og kirken fordømmer enhver form for prævention bortset fra afholdenhed. Kødets lyst uden forplantnings-forsæt er syndig, og hvad finder man så lige over for kirken i Puerto de la Cruz?

Adiós Tenerife
Det er sidste dag inden hjemrejsen fra Tenerife. Ferien er gået ufattelig hurtigt, men sådan føles det hver gang, det ved man. Med video.