Den ufølsomme touchpad

Pludselig virkede touchpaden på Helles bærbare ikke mere, og jeg måtte træde til.

Touchpad

[sproget.dk om touchpad: ”pegeredskab på en (bærbar) computers tastatur i form af en lille berøringsfølsom plade hvor man bevæger sin finger og dermed flytter markøren på skærmen”]

”Eric?”

”Ja”

”Min touchpad virker ikke. Jeg kan ikke se cursoren.”

”Har du prøvet at boote?”

”Ja. Da cursoren forsvandt, kom der sådan et ikon op på skærmen – med en hånd.”

Efter 42 års samliv gør man gør sig ikke lystig, man siger:

”Hm, det lyder da mærkeligt.”

Og så rider man til undsætning på den hvide hest.

Læs resten

Til City Syd efter Marie II

I dag ansatte jeg Marie II til at vaske op, og det gav anledning til en cykeltur med indlagte svinkeærinder.

Væltepeter

Der er vist ikke flere hvidevareforretninger tilbage i Aalborgs centrum, de er flyttet til City Syd. Her er kvadratmeterprisen lavere, og der er ingen restriktioner, for hvor hæsligt man må bygge.

Ansættelsen af Marie II er blevet forsinket nogle dage, fordi Helles cykel punkterede, så hun måtte låne min for at komme på arbejde.

Historien om den punktérglade cykel får I måske en anden gang, her rækker det at sige, at jeg hellere ville vente og vaske op i hånden end tage bussen.

Der er vel ca. 9 km til hvidevarehøkeren. Jeg kører så vidt muligt ad småveje, men fra et vist punkt er der ingen vej uden om Hobrovej, som var hovedvejen til Rom, før motorvejen kom til.

Læs resten

Den gode samvittighed

Jeg har god samvittighed efter veludført arbejde, og den slags kan legitimere flere dages dovenskab.

Maler

Trofaste læsere vil vide, at jeg er en få-andre-til-det-gøre-det-for-mig-mand, men i dag malede jeg vinduer, og nu nyder jeg den gode samvittighed.

Jeg er helt bevidst om mine utilstrækkeligheder som handyman. Det er ikke sådan, at jeg ikke kan, men som regel bliver resultatet bare middelmådigt, eller jeg får hold i ryggen.

Eksempelvis er jeg meget bedre til at salte end at skovle sne, og den slags er godt at vide, når man har en hjørnegrund med 60-70 meters fortov.

Derfor har vi de senere år haft en ”snemand” til at rydde fortovet, og når han nu er i gang, kan han lige så godt salte ved samme lejlighed, så jeg kan nyde morgenkaffen og de lune tøfler.

Andre gør mange ting selv, og så kan de lige så godt gøre det for mig også. Jeg vil ikke afvise, at dovenskab spiller en rolle, men det anerkender jeg ikke som en karakterbrist i min alder.

Læs resten