Om

Dette er min blog og velkommen til. Her skriver jeg historier, kommentarer og hvad der falder mig ind.

De øvrige sider på sitet www.sitestory.dk er af mere statisk natur med rejsebeskrivelser som hovedindhold. Der er også noget om programmering (makroer) med VBA i Excel, og man kan læse min fars erindringer.

Bloggen er mere dynamisk og omhandler mange andre ting. En rodekasse hvor læserne har mulighed for at kommentere.

Det hænder også, men ikke så ofte, at Helle skriver et indlæg. Helle er min lille lyse sambo.

I mit første blogindlæg skrev jeg  bl.a. dette om mine tanker og hensigter:

“Der er ingen sager, jeg brænder for – ikke sådan ægte og engageret så det ryger ud af pennen. Jeg har ikke noget særligt på hjerte. Jeg bliver nok harm engang, når man forbyder udendørs rygning og fortsat tillader dieselmotorer uden partikelfiltre; men det vil være, hvad man kan forvente, og min pibe brænder for en tabt sag.

Nej, jeg skriver simpelthen, fordi jeg kan li’ det. Helt for min egen skyld, som da jeg spillede guitar i enrum. Solonolo. Der er lidt dagbogsventil over det. Det nye er, at jeg gør det i en blog.

Hvorfor? For at prøve selvfølgelig. Der er så mange, der blogger, at der må være et eller andet ved det. Hvad det er, ved jeg endnu ikke, så derfor må det prøves. Jeg må se, hvor det fører hen.”

Om mig selv? Du kan læse en præsentation her.

Eric Bentzen

7 thoughts on “Om

  1. Gry knudsen

    Tak for en rigtig spændende blog!
    Mig selv, 2 søskende og min mor tager til giardini-naxos i starten af august og vi glæder os rigtig meget! Jeg øver og øver mig på italiensk, bare for at kunne nogle vigtige ord ☺
    Jeg håber at kunne opleve noget spændende og lækkert mad, som ikke er fra frost(!!) og ellers finde et hyggeligt sted med venligt personale som servere en god kop kaff’ ☺

    Jeg har i hvert fald meget lyst til at hilse på din Angelo efter at have læst din blog.

    1. Eric

      God mad får man i hvert fald på Taverna Naxos, og mon ikke det eneste, der er frosset, er is. Is hedder i øvrigt “gelato,” hvis du vil øve dig. Det udtales “djelato” med tryk på a, der er åbent som i Afrika. Det er godt at vide, for der er varmt i august. 🙂

      Rigtig god tur og hils Angelo – han bli’r så stolt, når folk har fundet restauranten via internet.

  2. Jes Wagner

    Hej Eric,
    Jeg er på vej til Rom og faldt over din fakta side om Rom – jeg leder efter nyere anbefalinger af spisesteder da det er en del år siden jeg var der sidst. Så blev jeg meget glad for at læse din fars livsbekræftende erindringer. De fangede mig umiddelbart, da jeg selv er opvokset i Kærby.
    For at det ikke skal være løgn, blev jeg student fra Aalborg Katedralskole i 1977 – dog som samfundsfaglig matematiker, så jeg kan ikke umiddelbart huske din kone Helle.
    Venlig hilsen
    Jes
    Sorø.

    1. Eric Bentzen

      Pudsigt, vi mellemlandede i Rom i går for at komme videre til Sicilien, hvor vi lige nu nyder ferien i Siracusa. Adspurgt siger Helle, at hun heller ikke lige kan huske dig, og dit babybillede på Facebook hjælper ikke på hukommelsen 😉

      God tur til Rom!

  3. anita thomhave simonsen

    Hej Eric…jeg kom sådan tilfældigt ind på din blog….og jeg blev fanget ind af din fars erindringer og fik læst en del sider…jeg synes det er ret spændende at læse og det lyder som en ret kreativ familie selvom pengene var ret små….så lige en hilsen her og tak for kikket…..jeg må vist komme igen og læse mere af erindringerne og andet på din blog…

    mange venlige hilsener fra Anita fra Randers

  4. Gülay Kocbay

    Hejsa Eric

    Velkommen på blogland, hvis du har brug for noget mht opsætning etc. må du gerne spørge om hjælp, jeg har nu fået rimelig styr på det 🙂

Der er lukket for kommentarer.