Jeg har det nok lidt lige som Per: Man drikker og/eller spiser ofte en stemning på sine ferier, og at forsøge at bringe den stemning med hjem er ikke altid den helt store succes.
Bortset fra det, kan jeg godt lide yoghurt med honning. Eller mælkebøttesirup 😉
Helt enig i det med stemningen, men hvis man kan reproducere (eller importere!) en konkret smag, gør jeg det gerne. Meget af det, vi laver i køkkenet, er inspireret af måltider, vi har nydt i det fremmede. Det nyder vi meget.
Men der er da helt sikkert rødvin fx, der ville smage som rævepis på en råkold dansk terrasse, selvom den smagte som nektar under stjernerne på en lun, græsk nattehimmel 😉
Smag er svær at diskutere, skønt alle gør det hele tiden, men jeg synes nu, at man kan købe ganske velsmagende græsk yoghurt i DK (dog ikke den fedt- og smagsfattige). Synes man alligevel, at den mangler lidt, kan man camouflere manglen med fx honning og/eller frugt.
Med det sagt vil jeg hjertens gerne medvirke praktisk til din problemløsning, og det gør jeg til september 🙂
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.
Jeg har det nok lidt lige som Per: Man drikker og/eller spiser ofte en stemning på sine ferier, og at forsøge at bringe den stemning med hjem er ikke altid den helt store succes.
Bortset fra det, kan jeg godt lide yoghurt med honning. Eller mælkebøttesirup 😉
Helt enig i det med stemningen, men hvis man kan reproducere (eller importere!) en konkret smag, gør jeg det gerne. Meget af det, vi laver i køkkenet, er inspireret af måltider, vi har nydt i det fremmede. Det nyder vi meget.
Men der er da helt sikkert rødvin fx, der ville smage som rævepis på en råkold dansk terrasse, selvom den smagte som nektar under stjernerne på en lun, græsk nattehimmel 😉
Problemet med græsk yoghurt er at det kun smager rigtig godt … i Grækenland 😉
Til gengæld et problem der kan løses …
Smag er svær at diskutere, skønt alle gør det hele tiden, men jeg synes nu, at man kan købe ganske velsmagende græsk yoghurt i DK (dog ikke den fedt- og smagsfattige). Synes man alligevel, at den mangler lidt, kan man camouflere manglen med fx honning og/eller frugt.
Med det sagt vil jeg hjertens gerne medvirke praktisk til din problemløsning, og det gør jeg til september 🙂