4 thoughts on “Græsk yoghurt med frugt og honning

  1. Ellen

    Jeg har det nok lidt lige som Per: Man drikker og/eller spiser ofte en stemning på sine ferier, og at forsøge at bringe den stemning med hjem er ikke altid den helt store succes.
    Bortset fra det, kan jeg godt lide yoghurt med honning. Eller mælkebøttesirup 😉

    Svar
    1. Eric

      Helt enig i det med stemningen, men hvis man kan reproducere (eller importere!) en konkret smag, gør jeg det gerne. Meget af det, vi laver i køkkenet, er inspireret af måltider, vi har nydt i det fremmede. Det nyder vi meget.

      Men der er da helt sikkert rødvin fx, der ville smage som rævepis på en råkold dansk terrasse, selvom den smagte som nektar under stjernerne på en lun, græsk nattehimmel 😉

      Svar
  2. Per

    Problemet med græsk yoghurt er at det kun smager rigtig godt … i Grækenland 😉
    Til gengæld et problem der kan løses …

    Svar
    1. Eric

      Smag er svær at diskutere, skønt alle gør det hele tiden, men jeg synes nu, at man kan købe ganske velsmagende græsk yoghurt i DK (dog ikke den fedt- og smagsfattige). Synes man alligevel, at den mangler lidt, kan man camouflere manglen med fx honning og/eller frugt.

      Med det sagt vil jeg hjertens gerne medvirke praktisk til din problemløsning, og det gør jeg til september 🙂

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *