Hold så op

Sidste søndag fik jeg hold i ryggen, da jeg støvsugede og tog et forkert tag. Slangetæmning er farligt, og de fleste ulykker sker i hjemmet.

Holdet er ikke så slemt nu som før, men det holder ved. Det er ikke et decideret baghold, men mere ophold med holdeplads lidt højere oppe til venstre.

Sådan et holdepunkt minder dig ofte om, at du ikke er ryggesløs, og alt bliver holdarbejde. Morgenholdet er værst, dagholdet generende, mens aftenholdet er sådan et slags tredjehold.

Man kan glemme det en stund, indtil man bevæger sig. Hvorfor er der ikke nogen, der opfinder selvsnørende sko, påklædningsrobotter og automatiske badehåndklæder?

Ikke et ondt ord om rumsonder og atomspaltning, men eksperterne kunne godt interessere sig mere for de nære og simple ting. Det er jo ikke markedet, der mangler.

Fortsætter holdet længe nok, bliver jeg en holden mand, men foreløbig er jeg bare avholdt.

Jeg trøster mig med, at det kunne være værre. Holdet kunne fx suppleres med forhold, og det værst tænkelige er et reservehold, som holder igen, når det første holder op.

/Eric

12 thoughts on “Hold så op

  1. Eric

   Det har desværre været ret vedholdende, men er i bedring, og jeg så gerne, at det ville “hold up”.

   Svar
 1. Ellen

  Jeg giver dig medhold – sådant et forhold er uholdbart i længden og får dig ikke på topholdet. Jeg håber, du snart kan komme på rejseholdet …
  God bedring 🙂

  Svar
  1. Eric

   Tak Ellen, det er ikke så slemt mere, men generende. Det er ikke altid godt at have hold i virkeligheden.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *