Dette indlæg er flyttet til:
http://mad.sitestory.dk/2014/12/27/erics-gullasch/
– vores nye blog med madopskrifter og madoplevelser.
Dette indlæg er flyttet til:
http://mad.sitestory.dk/2014/12/27/erics-gullasch/
– vores nye blog med madopskrifter og madoplevelser.
Hvornår tilsætter du evt. kartoffeltern? Bare en halv time før eller lign? Vil prøve at lave den til kæresten i aften 🙂
En halv time er nok i overkanten. Selvom kartofler ikke mørner helt så hurtigt i en simreret, som hvis man koger dem “normalt”, kræver mindre tern/stykker ikke så meget som hele eller halve kartofler.
Men hvis man ikke skal spise på et aftalt sekund, kan man jo bare putte dem i og så spise, når de er, som man vil ha’ dem 🙂
Den blev så supergod!! Vil lave den til familien igen i aften. Tak for opskriften 🙂
Det glæder mig at høre, og det var pænt af dig at melde tilbage!
Ja, det har du nok ret i.
Jeg vil desuden lige anbefale dig, at smide opskriften op på http://www.dk-kogebogen.dk så der er flere der kan få glæde af den 🙂 Der er kun en enkelt opskrift på Goulash…
Vh
Mads
Hold da fast det var lækkert! Tak for mad 🙂
Jeg glemte godt nok den røde peber, men det smagte stadig eminent! Jeg kunne forestille mig, at retten også godt kunne fungere med nogle gulerødder skåret i skiver.
Vh,
Mads
Velbekom’ 🙂
Ja, det er vintermad, der vil noget.
Gulerødder går helt sikkert fint, og de vil (som den røde peber du glemte) bidrage med sødme. Man skal dog overveje, om man vil have dem med fra start. Jeg ville nok kun give dem den sidste time eller mindre, så de stadig har lidt bid, men hvis retten kun simrer (som den skal) er normal kogetid for lidt.
Det lyder da som en glimrende arbejdsdeling: han laver maden, du spiser den!
Den opskrift må jeg lokke min mand til at prøve.Det er ham, der laver maden, og jeg spiser den ! Vi har tit fået noget med oksesteg/oksetykkam.Han er også god til at lave gryderetter med kål.Herhjemme kalder vi det god, gammeldags bondemad.Vi kan lide alt, hvad der har med grøntsager at gøre.