Jordskælv og rystelser

Jeg ved nu, hvordan jordskælv føles. To gravkøer graver i kø, og en vibrator vibrerer undergrunden lige uden for, så alt ryster og dirrer.

Skælv og efterskælv går i ét. Glas og porcelæn klirrer af rædsel i skabene. Nips og bøger hopper forskræmt for at evakuere hylderne. Tænderne klaprer, og hårene overvejer hårsæksflugt.

Rystet glemmer jeg alt om korthuse og mikado og går inspektionsrunder.

Åh, gudskelov! Nu blev det fyraften; men hvad kan ske i morgen?

8 thoughts on “Jordskælv og rystelser

 1. Eric Bentzen

  @ Flora
  Ja, hvis jeg sov, når de går i gang om morgenen, kunne jeg også få akutte angstanfald. Nu lider jeg “kun” fra jeg kommer hjem fra arbejde, til de stopper kl. 18. Nu er de også færdige lige udenfor og er rykket videre til naboen.

  Jeg beklager, at din kommentar først kommer på efter 2 dage, men uvist af hvilke årsager var den røget i spamboksen. Det var jo en skrækkeligt ugæstfri modtagelse, så jeg må bodfærdigt sige: velkommen 🙂

  Svar
 2. Flora

  Der arbejdes også med det store legetøj i mit kvarter, og jeg har prøvet at kaste mig ud af sengen til nærmeste døråbning, blot for at stå der og vågne og langsomt fatte, at himlen da vist ikke faldt ned om ørerne på mig dén dag!
  🙂

  Svar
 3. Eric Bentzen

  @ Søren
  Jeg troede, det for længst var slået fast, at det hedder “Crash 8” og ikke “Dash 8”. Og så er vi også lidt nærmere udgangspunktet med skælv og sådan noget…

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *