Partiledernes middag på valgdagen

Nu sidder partilederne og spiser stemmekvæg med deres stemmegafler. De ville hellere gafle flere stemmer, men det er for sent.

Helles stemmegaffel klinger sprødt med tonen A, når hun slår den mod Gucci-taskens spænde og bruger bordet som resonansbund, og det gør hun tit for at irritere Lars Løkke.

”Ka’ du ikke holde kammertonen, Lars?” – Spørger hun drillende, for han vidste ikke, at A er kammertonen.

Stemmegaffel

Kammertonen A (440 herz)

Lars Løkke er sur. Ikke kun fordi han ikke vidste det med kammertonen, men også fordi de begyndte at grine i musikforretningen, da han bad om en stemmegaffel med tonen V. Så nu må han nøjes med et B for H ligesom Magrethe Vestager.

Lars Barfoed spiser selvfølgelig med det forsølvede C, han fik i formandsgave af Dansk Industri, og Villy har med valgløfter lokket et F ud af 3F 2F.

Enhedslisten har udsendt et manifest, hvor de kalder det småborgerligt at spise med stemmegaffel, og Johanne spiser med strikkepinde i solidaritet med underbetalte tekstilarbejdere i Fjernøsten.

Samuelsen har meldt afbud. Saxobanks bestyrelse kommer til valgaften, og Anders skal bage kryds og boller med kursdrys og statslig hævegaranti.

Pia Kjærgaard har meldt afbud i protest mod menuen. DF erklærer i en pressemeddelelse, at det er multikulturel eftergivenhed over for islam at servere stemmekvæg i stedet for valgflæsk.

I baggrunden er Krydsfeltets Pigekor kommet til ”Du danske sprog, du er min moders stemme” i neutral G-dur.

Valgkampen er omsider slut. Gudskelov!

3 thoughts on “Partiledernes middag på valgdagen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *