Noget i øjet

Det kan godt være, at de fleste ulykker sker i hjemmet, men det er nu farligere at tage i byggemarkedet. I dag fik jeg fx en flue i øjet.

En gang imellem er det desværre nødvendigt at besøge byggemarkedet og trave endeløse hyldemeter for at finde en nødvendig gør-det-selv-ting, som alligevel ikke gør det selv, men skal have mig til det.

I dag var sådan en dag. Jeg steg resigneret på cyklen og omtrent halvvejs til byggemarkedet fik jeg en flue i øjet. Ja, i gerningsøjeblikket vidste jeg ikke, at det var en flue, jeg vidste blot, at det var et luftbåret fremmedlegeme.

Pokkers ubehageligt var det, og jeg cykler jo ikke rundt med et spejl i lommen. Det krævede viljestyrke at holde for rødt ved hvert eneste lyskryds, og dem er der mange af på Østre Allé i Aalborg. Selvom alt skal være grønt i dag, er der ingen grøn bølge for cyklister.

Jeg holdt ud, til jeg fandt byggemarkedets kundetoilet, der mirakuløst var ulåst. Foran spejlet kunne jeg fiske den lille flue, der fortjent var druknet i en selvforskyldt tårestrøm.

Nå, jeg fandt det, jeg kom efter, fordi det ikke var blevet flyttet, siden jeg sidst fandt det, og så så jeg en gør-det-selv-ting, som faktisk selv gør det selv: en robotplæneklipper. Endelig noget for mig! Prisen på 7999 kroner sprang dog i øjet, og så skulle jeg ikke nyde noget.

Jeg overvejede kort at købe beskyttelsesbriller, men droppede det. Altså når man knap kan finde en ansat, hvordan skal man så finde beskyttelsesbriller? De beskytter jo heller ikke mod prischok.

Så jeg nøjedes med det, jeg skulle bruge, og slap med 391,90 kr. ”Ude af øje, ude af sind” siger man, men der kommer nok til at gå et par dage. Forhåbentlig går der længere tid, til jeg igen må i byggemarkedet.

 

6 thoughts on “Noget i øjet

 1. Madonnaen

  »Hvad mener De om verdenssituationen?« »Ingenting – jeg har fået en flue i øjet«.

  Citat af Storm P..

  Så du mente/mener altså heller ingenting om verdenssituationen nu? 😉

  Svar
 2. Inge

  Jeg troede Byggemarkeder var enhver mands drømmemarkeder.. 😉 Der går da en del rundt derude og savler.. men måske har de fået noget i munden..

  Svar
  1. Eric

   Ikke enhver mands. Mit mundvand begynder i hvert fald ikke at løbe over en rulle groft sandpapir eller en vinkelsliber. Jeg er mere til grøntsags- og fiskemarkeder og vil hellere røre i en gryde end en bøtte med maling. 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *