Krig på en fornuftig måde

Efter lørdagens regn skal vi lufttørres med kuling fra vest. Det er indevejr, og man kan læse aviser med agurketidens nyheder.

Æble

Efter gårsdagens regn

Det var godt, der kom lidt vand i går, så aviserne fik noget nyt at skrive om. I længere tid har den varmeste nyhed nemlig været, at Støjberg vil annoncere i udenlandske aviser.

Det var ved at være lidt trættende, selvom det er nytænkende, national imagepleje i stedet for reklamer fra VisitDenmark:

”Bliv, hvor du er, eller flygt et andet sted hen. Det er ligegyldigt hvor, bare det ikke er til Danmark.

Med uvenlig hilsen, Inger Stoejberg”

Hvor mange flygtninge, der læser avis, er uvist, og det er dyrt at annoncere. Det var sikkert billigere og mere effektivt, hvis ferierende parti- og støttepartimedlemmer med klaphatte på delte flyveblade ud, når gummibådene anløber de græske strande.

Rend mig i konventionerne

DF siger stadig rend mig i konventionerne. Det plejer at være Børnekonventionen og den slags, som spænder ben for en strammere indvandrerudvisningspolitik, men denne gang er det Genèvekonventionerne, der står for skud.

Marie Krarup siger: ”De er overhysteriske, man er nødt til at føre krig på en fornuftig måde.”

Politiken har desværre udeladt Krarups beskrivelse af, hvordan man fører krig på en fornuftig måde.

/Eric

6 thoughts on “Krig på en fornuftig måde

 1. Inge

  At føre krig på en fornuftig måde.. Jeg har da sjældent hørt magen til sludder. Krig er ikke fornuftigt, med mindre det er den slags papirkrig, hvor der kæmpes om madpapiret.. 🙂

  Svar
 2. Henny Stewart

  Man skal nu ikke undervurdere antallet af mennesker i udlandet, der læser danske aviser. Specielt Jyllandsposten. Jeg erindrer med undren at have læst, at der under den såkaldte “M*hammedkrise” var over 200.000 mennesker, der havde marcheret i protest mod Danmark i Djakarta …

  Svar
  1. Eric

   Det vidner om en vis sprogbegavelse, medmindre tekst og billeder blev udlagt for dem af venlige hjælpere.

   Svar
 3. Stegemüller

  Dine kommentarer til den aktuelle politiske udvikling er befriende! Jeg græmmer mig over de toner, der lyder. Set med juridiske briller kan man altså ikke bare løbe fra konventionerne; de er internationale forpligtelser, men man kan godt placere fru Støjberg i vandkanten på Lesbos, selvom det ville være synd for grækerne.

  Svar
  1. Eric

   Åh, mon ikke de ville bære over med hende, hvis hun fravalgte all inclusive og i stedet støttede det lokale næringsliv. De grækere, jeg har truffet på de mindre øer, virker ret tolerante over for særheder, når bare de ikke er tyske eller tyrkiske 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.