Det første blogindlæg – hvor fører det hen?

Jeg tager hatten af for de mennesker, som kan blogge noget begavet hver eneste dag.

Efter at have været på arbejde, hentet unger, købt ind, lavet mad, støvsuget, og hvad de ellers har lavet, sætter de sig minsandten og skriver noget begavet. De har noget på hjerte. De skriver, så der dannes modstandsgrupper på Facebook, deres tastetryk får regeringer til ryste, og høns får et bedre liv.

Hvor får de overskuddet fra? Kosttilskud eller cølibat?

Hvis jeg overhovedet kunne skrive noget begavet, ville det højst blive en gang eller to om ugen. Og jeg skal endda ikke hente børn endsige støvsuge på hverdage, medmindre der går hul på en pose ris eller sådan noget.

Der er ingen sager, jeg brænder for – ikke sådan ægte og engageret så det ryger ud af pennen. Jeg har ikke noget særligt på hjerte. Jeg bliver nok harm engang, når man forbyder udendørs rygning og fortsat tillader dieselmotorer uden partikelfiltre; men det vil være, hvad man kan forvente, og min pibe brænder for en tabt sag.

Nej, jeg skriver simpelthen, fordi jeg kan li’ det. Helt for min egen skyld, som da jeg spillede guitar i enrum. Solonolo. Der er lidt dagbogsventil over det. Det nye er, at jeg gør det i en blog.

Hvorfor? For at prøve selvfølgelig. Der er så mange, der blogger, at der må være et eller andet ved det. Hvad det er, ved jeg endnu ikke, så derfor må det prøves. Jeg må se, hvor det fører hen.

1 thought on “Det første blogindlæg – hvor fører det hen?

  1. Pingback: Bloggens fødselsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *