Burka-gurk

Er der ikke vigtigere samfundsspørgsmål end en håndfuld muslimske hjemmegående kvinders hovedbeklædning? Hvor er proportionssansen?

Og så midt i den bedste sendetid med socialdemokratiet som heppekor. Er de blevet bindegale?

Justitsministeren gør sig selv til grin ved at bruge trafiksikkerheden som argument for forbud. Mon ikke danske pigers korte skørter og kropsnære bluser udgør en væsentligt større risiko for trafiksikkerheden?

Vor herre bevares. Agurk!

4 thoughts on “Burka-gurk

  1. Jytte Poulsen

    Jeg har indtil nu ikke set en kvinde med burka i vores område.Vi bor i et kvarter, hvor der er mange muslimer, og her er det tørklædet, der er meget fremme – vel at mærke, hvor hele ansigtet er synligt.Tørklæde eller ej, jeg er ligeglad.Bare folk opfører sig ordentligt, så kan det være ligemeget, om de er danskere eller muslimer.Det er komplet latterligt at ville lave et forbud mod burka.

    Næ, angående trafiksikkerheden, så skulle regeringen hellere kigge på de ungersvende, der går i hængerøvsbukser.Det ser totalt latterligt ud.Nogle gange kan man se deres underbukser, eller det der er værre.De vralter afsted som ænder, og bukserne forhindrer dem i at gå ordentligt.Hvad når de skal over et fodgængerfelt ? Det skal som regel gå lidt tjept.

    Svar
  2. Pingback: Poetens Vrede » Blogarkiv » Anti-realisme?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *