Dette indlæg er flyttet til:
http://mad.sitestory.dk/2014/12/27/grillet-udbenet-lammekoelle/
– vores nye blog med madopskrifter og madoplevelser.
Dette indlæg er flyttet til:
http://mad.sitestory.dk/2014/12/27/grillet-udbenet-lammekoelle/
– vores nye blog med madopskrifter og madoplevelser.
Pingback: Langtidsstegt lammekølle med bouillonkogte ovnkartofler
Ja, Eric, det må du planlægge lidt bedre næste gang – det lyder til, at flere parter kan drage nytte af sådan en lækker steg – og så behøver du ikke engang at trimme den først; den skal nok få ben at gå på alligevel 😉
Har I friske krydderurter i haven? For hvis, så kan jeg anbefale at smide dem helt nyplykkede på grillen og skynde sig at lukke låget. Den kraftige røg giver en meget lækker aroma til kødet. Gentag gerne processen et par gange, men det virker selvfølgelig kraftigst, inden kødoverfladen har fået lukket sig helt.
Ja, nu har jeg jo reklameret for sagen!
Det med krydderurterne har jeg prøvet, men jeg synes nu, at effekten er forsvindende lille sammenlignet med at lade dem trække i marinaden. Det meste røg kommer fra fedtet/olien, som drypper ned, men de brændte krydderurter lugter godt, mens de futter af 🙂
Selv om jeg ikke længere er ung, er jeg super god til at male med træbeskyttelse og til at luge. Det drøfter vi nærmere, når vi ses hos Georges 🙂
Lammekøllen lyder virkelig lækker og mine tænder løber i vand. George kunne næppe have gjort det bedre.
God påske!
Jeg skal da vist forbi byggemarkedet, næste gang vi planlægger lammekølle!
God påske til dig også 🙂
Ha,ha,ha,ja,det har du så sandelig ret i 🙂
Hvor lyder det da helt fantastisk lækkert!
En anden gang må du gerne sige til INDEN,så vi ved hvor vi skal tage hen omkring aftensmadstid;-)
Hvorfor tænkte jeg ikke på det? Der er jo et hav af gøremål, unge mennesker kan fordrive tiden med, mens jeg vender stegen og pensler med rosmarinolie: I kan slå græs, male træværk, luge, køre ting på genbrugspladsen o.m.a. 😉