4 thoughts on “Siciliansk appelsinsalat

    1. Eric

      Ups, så har du puttet for meget i! Start forsigtigt og smag til. Chilien skal bare give det varme pift og må ikke overdøve alt andet. Det giver ingen mening at snakke om antal knivspidser o.l., for der er så stor forskel på chilis styrke.

      Svar
  1. Ellen

    Tak for opskrift. Din sidste bemærkning var guld værd for mig – jeg er blevet ‘brændt af’ et par gange, så det var nyttig information 🙂

    Svar
    1. Eric

      Velbekom 🙂 Nu er det ikke sådan, at man helt kan slukke “branden,” hvis den først er brudt ud, men den kan lindres.

      Samme forhold gør i øvrigt, at der skal temmelig meget chili i appelsinsalaten, før den “brænder”. Man smager det hotte, men uden pinsel.

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.