Rejsebeskrivelse fra Siracusa på Sicilien

Så er der rejsebeskrivelse fra den del af turen, som gik til Siracusa. Anden del fra Giardini Naxos følger senere.

Siciliansk flagTuren til Siracusa var en rigtig god oplevelse, og det har været en herlig genoplevelse i erindringen at skrive om den, mens jeg sad på terrassen i et vejr, som var næsten lige så godt som på Sicilien.

Havde vejret ikke været så godt, havde arbejdet nok givet endnu større udlængsel. Men snart skal cuvetten af grillen, og det dulmer for en stund.

Hvis du vil læse om turen til Siracusa, kan du følge dette link: Rejsen til Siracusa på Sicilien.

 

6 thoughts on “Rejsebeskrivelse fra Siracusa på Sicilien

  1. Stegemüller

    Madens eget land -og så kan det lykkes at noget, der ikke smager godt. Det er nærmest forkasteligt. Jeg har nu været igennem dine rejsebeskrivelser, og du bør straks høre op med de beskrivelser, for hver gang tænker jeg: “der vil jeg også hen! Og jeg selv har ikke råd til alle de ferier.

    Svar
    1. Eric

      Det er forkasteligt, men det sker. Når det sker, trøster jeg mig med tanken om, at jeg straffer dem lidt. Nettet giver mere og mere magt til forbrugerne med sider som Trip Advisor, Trust Pilot med flere.

      Selvfølgelig er det dyrere for én end for to osv. Det er nu engang det, vi prioriterer, og så hjælper det selvfølgelig også, at vi hverken har børn eller bil. Fat mod! Vi spiser billigt hos Nikos på Telendos 🙂

      Svar
  2. Ellen

    Nu har jeg været hele din rejsebeskrivelse igennem – du kunne vist godt skifte erhverv og begynde at udgive dem som bøger… så kunne du også få rejst endnu mere. To fluer med ét smæk! Var det noget?
    Tænk, at man i middelhavsområdet kan slippe afsted med at servere så elendig mad som du beskrev her. Men selvfølgelig… hvis der er tilstrækkeligt med turister, der sår i fælden, er der nok ikke noget problem for indehaveren.

    Svar
    1. Eric

      To fluer med ét smæk var ikke dårligt, jeg er blot bange for, at det bliver døgnfluer. 😉

      Ja, det med maden er en risiko og i fx Venedig en til vished grænsende sandsynlighed af præcis den grund, du nævner. Heldigvis var det turens eneste dårlige måltid.

      Svar
  3. Eric

    Nå, tilliden til min hukommelse er nok ikke stor! Og jeg der ellers excellerede i at spille flere skakpartier på én gang med ryggen til (“blindt”). Ak ja!

    Men du har ganske ret i din formodning. Uden hjælp til at strukturere og støtte hukommelsen ville man snart glemme detaljerne fra en indholdsrig ferie.

    Svar
  4. Erik Hulegaard

    Så har bloggens læsere endnu engang fået adgang til rejsedagbogen, denne gang fra Siciliens Syracusa med teknisk park, fransk restaurant og mange gode detaljerede indtryk.

    Man formoder, at Monsignore Eric fører dagbog hver dag for at holde styr på alle dagens detaljer, som beskrivelsen er rig på. 😉

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *