Momsfri dag i byggemarkedet

Jeg gik opgivende rundt i byggemarkedet på jagt efter noget, som selv gør det selv. På en momsfri dag er man jo ligesom nødt til at spare penge.

Minus 20 procentJeg er ingen elsker af byggemarkeder. Det tager irriterende lang tid at finde det, jeg skal bruge, og så er der jo et indbygget efterspil: Man skal gøre noget selv, når man kommer hjem.

Men nu var der altså noget, jeg skulle bruge, og når sandheden skal frem, var det cement. Det kan jeg selvfølgelig få på mit arbejde, jeg arbejder jo på en cementfabrik, men jeg skulle bare bruge en lille bitte smule, og det skulle altså være nu.

I går udskød jeg det til i dag, og det skulle jeg aldrig have gjort, for i dag var der momsfri søndag, forkyndte et rødt skilt, og så er man jo ligesom forpligtet til at spare mere end nogle få kroner på 5 kg cement.

Så jeg gik opgivende rundt i byggemarkedet på jagt efter noget, som selv gør det selv, men den slags fører de ikke. Det lykkedes mig dog at spare 72,36 kr. på noget, hvor jeg ikke skal gøre ret meget.

Nu håber jeg, at jeg får brug for det, ellers har jeg jo ikke sparet noget, men det må gerne ske senere end snart. Det ville ikke gøre noget.

 

4 thoughts on “Momsfri dag i byggemarkedet

 1. Madonnaen

  Orv, er momsen faldet til 20%?;-)

  Gemalen fik heller ikke mere, da han sidste gang faldt for den ‘momsfri’ dag i Silvan, meen det var da en fin rabat, da han købte 10 pk. Refresh til toiletskyl.:-)

  Svar
 2. Inge

  Åhhh altså .. mænd og byggemarkeder.. Hvad sker der egentlig i de der underlige kedelige markeder.. 😉

  Svar
  1. Eric

   Det samme spør’ jeg om! Naturligt nok kan man ikke få smagsprøver, men så kunne de i det mindste have en salgsbod, hvor man gratis kunne slå søm i med knojern, en ny type fluesmækker eller sådan noget.

   Jeg lægger kun vejen forbi, når det er absolut nødvendigt.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.