Så er vi i Siracusa

Så er vi ankommet til Siracusa på Siciliens sydøstspids. Det tog tre fly og to taxier, men var det værd, for her er vejret pragtfuldt.

Over Alperne

Det var op kl. uha-uha og afgang fra Aalborg 06:25. En time og ti minutter efter landing i Kastrup går vi ombord på det selvsamme fly og fortsætter mod Rom.

Norwegian reklamerer med, at de som det første europæiske flyselskab har wifi og gratis internet ombord, så jeg tænder computeren straks det er muligt. Efter et par forsøg lykkes det da også at komme på nettet, men det er ekstremt langsomt og med idelige udfald, så jeg opgiver.

Det havde ellers været cool at poste et blogindlæg fra 10 kilometers højde og med titlen ”Overblik,” men skønt opreklameret, ville teknikken ikke.

Vi bor på øen Ortigia med den gamle by og har samme lejlighed som i fjor. Den er spøjs med værelser i tre etager og en lille tagterrasse. Nu skal vi lige ha’ en kop kaffe og hvile lidt, før vi går ud og køber ind. Der er behagelige 28 grader i skyggen her kl. 16:55, og solen stråler fra en skyfri himmel.

Derefter bliver det nok en slentretur langs havet og en aperitivo sammen med solnedgangen, før vi går hen til Da Mariano for at mæske os i sicilianske specialiteter.

Det har allerede været en lang dag, og det bliver ikke sent, før vi går til ro.

 

3 thoughts on “Så er vi i Siracusa

 1. Eric Bentzen

  @Ellen, Stegemüller: Tak, maden var glimrende (antipasti med sicilianske specialiteter og dernæst små og supermøre lammekoteletter). En stund på tagterrassen (20 gr. kl. 22!) og så i seng.

  Jeg sov som en sten og nyder nu en espresso, mens mursejlerne flyver pibende rundt, og en masse andre fugle synger. Ellers er her ret stille (= ingen trafikstøj).

  Svar
 2. Stegemüller

  Ja et indlæg med overskriften “overblik” havde været sejt.

  Det lyder som om, I er taget det helt rigtige sted hen med de temperaturer; bare de/det var her. Nå weekenden skulle nu blive god med op til 20 grader, og det er faktisk en fin forårsdag, bare synd der er så langt imellem dem dette forår.

  Som Ellen vil jeg også ønske god nat og sov godt ovenpå en forhåbentlig dejlig middag.

  Svar
 3. Ellen

  Det kunne virkelig have været blæret med et højtflyvende indlæg, hvis ellers skidtet havde virket …
  Det var en lang rejse, som dog absolut lyder til at være besværet værd … men jeg får det altså kun til to fly, hvis I genbrugte det første 😉 – men tre flyvninger …
  Behagelige 28°? – pyh, det er næsten for varmt, men I er vist meget varmesøgende, tror jeg.
  Håber I fik noget godt at spise. Sov godt.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.