Så er vinterferien på Tenerife bestilt

Så er vinterferien til Tenerife bestilt. Lidt uopfindsomt til Puerto de la Cruz igen, men der har vi det godt, og øen er god mod vinterkuller.

Om vinteren rejser mange på skiferie for at forbedre deres chancer for knoglebrud. Det kan vel sammenlignes med dødsdrift, og skiferier kunne med rette pålægges en særskat, når man tænker på, hvilke uhyrlige summer de koster samfundet.

Jeg anerkender så klart andres frie ret til at brække både arme og ben, men selv kunne jeg ikke drømme om at betale for øget risiko. Jeg ser så rigelig sne på fortovet, hvor jeg har rydningspligten.

Nej, lad mig få sol og varme. Det er medicinen mod vinterkuller, når dagene bliver for korte, og batterier til cykellygterne fylder i budgettet.

Vi har det egentlig bedst med selv at arrangere vores rejser, men der er ikke så mange muligheder om vinteren, når man kun har en uge, og kravet er sol og varme – derfor en charterrejse til Tenerife med bekvem afgang fra Aalborg.

Det er fint med nye eventyr, men man tager ikke på en uges smuttur til fx Sydafrika eller New Zealand. Vi har befundet os godt i Puerto de la Cruz og ser frem til en uges afslapning i kendte omgivelser.

Det er rart at have noget at se frem til, når hverdagen ind imellem bliver for grå, og når vi kommer hjem fra Grækenland og skal i gang igen, kan vi sige til hinanden:

”Så, nu er der ikke så længe til, at vi skal til Tenerife!”

 

12 thoughts on “Så er vinterferien på Tenerife bestilt

 1. Donald

  Det lyder også forjættende med en ferie på Tenerife. En vulkansk ørken-ø uden muligheder for at svømme i land, ensomt beliggende i det store Atlanterhav, med fri udsigt til storme og store bølger.

  Men hvem snakker også om at skulle svømme langt 🙂 Nej jeg forstår udmærket jeres valg!

  Svar
  1. Eric

   Ja, det er ikke så tosset. 🙂 I øvrigt er den nordlige side af øen særdeles frodig, fordi det meste regn falder her, fanget af den mægtige vulkan, Teide. Ørkenen er på den sydlige del.

   Svar
 2. Ellen

  Det evige dilemma: Man vil så gerne se de mere eksotiske steder, men så længe man kun har seks ugers ferie og også gerne vil alt det andet ‘småtteri’, som løfter den grå hverdag, må der nødvendigvis prioriteringer med i billedet.
  Så kan man jo kun håbe på, at man stadig kan; både fysisk og pengemæssigt, når man engang får tiden til det 🙂

  Svar
  1. Eric

   Så sandt, så sandt. Tiden får du jo snart, og så håber jeg, at det andet rækker. 🙂 En anden én må vente en stund endnu …

   Svar
 3. Per Teilmann

  Varme kan man aldrig få nok af 🙂
  Det er heller ikke tilfældigt, at vores hovedferie er i de kolde måneder, og det er helt sikkert, at den ikke skal tilbringes på et par brædder i kolde omgivelser 😉

  Svar
  1. Eric

   Når man som I rejser så langt som til Thailand, giver det perfekt mening med en længere ferie om vinteren. Jeg holdt såmænd også gerne længere vinterferie, men det må vente til mit otium. 😉

   Svar
 4. Stegemüller

  Fordi I lægger rejserne så godt fordelt på året, føles det som om I har ferie konstant, men det ved jeg godt, at I ikke har i virkeligheden. Når vinterkulleren hærger, kan I bare stikke af til Tenerife… det er jer så vel undt. Det er da ikke fantasiløst at vælge det samme sted igen. I ved, at I trives, der hvor I nu skal hen, og som du skrivers kan man ikke foretage de store vilde ekspeditioner på en uge.

  Svar
 5. Inge

  Jeg er ellers ret vild med skiferie, men golf og en kunstig hofte til Hasse har gjort sol og varme ferie lidt mere atraktive.. Og vi har billetter liggende til næsten 2 uger i november..
  I øvrigt er Pueto de la Cruz er skønt sted.. et vennepar har hus i nærheden.

  Svar
  1. Eric

   Jeg ville bestemt også foretrække en kølle i hånden fremfor brædder under fødderne! Lyder herligt med næsten 2 uger i november, så knoglerne kan blive tøet op (og ikke brækket) 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *