Helle lavede panna cotta med mandler til nytårsaften. Det blev til 6 portioner, så den er vores nytårsfortsæt til og med i aften.
Her er den serveret med friske hindbær og hindbær-coulis. Glasset med Cointreau har jeg ikke taget med på billedet. Det skal ikke hedde sig, at denne blog leder folk i fristelse.
Forsætter? Dem begiver jeg mig ikke af med. Hvis man ikke kan finde på undskyldninger for at udsætte det ubehagelige, har man en fattig fantasi.
Kan der leveres en portion her i Spanien.. 🙂 så fortsætter jeg også med at læse med.. 😉
Beklager, der er spist op!
Hvor ser jeres panna cotta lækker ud. Jeg bruger heller ikke nytårsforsæt, for jeg mener, at der starter et nyt år hver dag, og at man kan vælge en hvilken som helst dag til at begynde med at holde op med noget.
Billedmæssigt er der nok for meget coulis, men det smager så godt. 😉 – Forsætter er noget bras. Man gør, hvad der skal gøres, når det skal gøres. Alt andet er lal. 😎
Årh altså, Eric – du nåede lige at få mig op på hælene 😀
Glæder mig. 😉
Nytårsforsætter er noget skidt, så fortsæt du bare med ikke at have nogen af dem. 😉
Det er bestemt mit forsæt. 😎