Ved årsskiftet 2014

Ved årsskiftet er der tradition for at gøre status og se fremad, men status vil jeg ikke gøre så meget ud af, man bliver bare deprimeret.

Godt nytårSer jeg ud over min egen næsetip, har 2014 nemlig været året, hvor politikerne satte rekord i social uanstændighed, solgte arvesølv (DONG) til et foretagende med mafiamoral og …

Nej, det var rigeligt, selv hvis de ikke havde kastet landet ud i endnu en tåbelig krig, der ikke kan vindes. Jeg føler ikke politikerlede, slet ikke. Det præcise ord er foragt.

Så skal jeg finde noget at fejre, må jeg tænke privat og glæde mig over (især), at vi har været på nogle fede ferier, og at vi har fået udestuen m.m. renoveret. Dét er bare dejligt.

Fase 2 udføres i 2015. Køkkenet skal renoveres, der skal nyt tag på hytten – og så det løse.

Inden længe, måske allerede i dag, køber jeg billetter til Limoncello-land, hvor vi vil nyde et par uger af forsommeren, mens håndværkerne roder. Den model passer os perfekt.

I dag og i aften skal vi bare hygge os, håbe på, at postkassen overlever, og forgæves berolige missen, når de skydegale går amok.

Der bliver rigelig larm, så herfra skal lyde et stille ønske om et godt nytår til alle, og især til dem der trænger.

/Eric

16 thoughts on “Ved årsskiftet 2014

 1. Erling Kristensen

  Eric, jeg er meget enig med dig. I
  Ønskes et rigtigt godt nytår! Vi nyder livet med mange lange gode rejser i Langbortistan.

  Svar
  1. Eric

   Det glæder mig meget, at I nyder det og oplever noget, mens tid er, og jeg ønsker jer mange gode rejser i det nye år!

   Svar
 2. Holger

  Du og Helle ønskes et rigtigt godt nytår. Og tak for dine gode input i løbet af året.
  Kh Holger

  NB: Jeg har ikke meget forstand på det, men jeg får altid input en dag forsinket.

  Svar
  1. Eric

   Tak Holger og det samme til dig 🙂

   Forsinkelsen skyldes, at du får indlæggene via e-mail. Du får hurtigere underretning, hvis du bruger en feed reader og fodrer den med adressen på sidens RSS-feed: http:////sitestory.dk/wordpress/feed/

   Fx er feedly.com en nem en at bruge med browseren. Det kræver så, at man kigger en gang imellem. Selv bruger jeg det gratis program SharpReader, der (når det er startet) selv holder øje med de feeds, jeg abonnerer på.

   Svar
 3. Ellen

  Lige da jeg læste, at I skulle til Limoncelloland, troede jeg, I skulle til Amalfi/Napolibugten, for jeg lærte noget, da vi var der i efteråret: “Limoncello is an Italian lemon liqueur mainly produced in Southern Italy, especially in the region around the Gulf of Naples, the Sorrentine Peninsula and the coast of Amalfi, and islands of Procida, Ischia, and Capri.”, men det er så Sicilien igen, kunne jeg læse videre fremme. Jeg kan nu varmt anbefale det nævnte område, og mon ikke der er nogenlunde de samme temperaturer som på Sicilien?
  Politik og politikere gider jeg ikke tænke på i dag!
  Godt nytår til dig herfra!

  Svar
  1. Eric

   Sicilien er Italiens nyttehave, og der laves masser af limoncello 🙂 Vi har været i Napoli og på Ischia, men har ikke besøgt Sorrento eller nogen af de andre byer i området (bortset fra Pompeji og Herculaneum ;-)). Det kan være, det kommer, men prisniveauet på Sicilien bekommer os bedre.

   Svar
 4. Henny Stewart

  Den politiske andedam giver ganske rigtigt kun anledning til kvalme og kuldegys. I den offentlige debat er der også sket nogle skred, hvor det nu er blevet “stuerent” at have nogle menneskfjendtlige, rent ud sagt ulækre holdninger. Det er ved at være derhenne, at man helst undgår at se eller høre nyheder, rent bortset fra, hvad man anstændigvis synes, man skal. Ellers tror jeg ikke rigtig, der er andet at gøre end at sørge for, at man selv har lidt rummelighed og øje for det større perspektiv. Det kan man sørge for ved at behandle sig selv ordentligt og dermed give lidt overskud. Det gør I så ved at tage på ferier i det varme, og det kan jeg faktisk ikke se noget som helst forkert i. Det eneste skulle være, at flyrejser sviner, så I kunne måske overveje at _gå_ til Limoncelloland næste gang? Det ville jo også eliminere problemet med utilpassede børn, der råber og sparker i ryglænet? 😉
  Godt nytår! Vi skal som sædvanlig sidde brandvagt. Folk her omkring skyder nytårsfyrværkeri som gale, og vi bor tæt her i rabarberkvarteret.

  Svar
  1. Eric

   Tak Henny. Om det stuerene er vi ret enige. Der hersker heller ingen tvivl om, at flyrejser sviner, men vi køber aflad ved ikke at have bil. Nå ja, og så fløj de jo nok alligevel, selvom vi valgte at gå. 😉

   Svar
 5. Jørgen

  Tak for oversigten over året. Det er rist at vi ikke har politikere, som man synes bedre om end tilfældet er.
  Skulle det ende med at I er hjemme når køkkenet ikke virker, kan et par kogeplader i carproten eller på terrassen fungere fint, som de gjorde det her tidligere i år.
  God tur ind i 2015 og gode ønsker for året.

  Svar
  1. Eric

   Tak Jørgen 🙂 Jeg køber hellere billetter til Sicilien end kogeplader, og vi kommer ikke til at være hjemme, hvis det står til os. Terminen, hvor vi er på ferie, indskrives i udbudsmaterialet som den periode, hvor arbejdet inden i huset skal udføres.

   Svar
 6. Stegemüller

  Kære Eric

  Også et rigtig godt nytår til dig og Helle. Forhåbentlig bliver det, ligesom I ønsker.

  Det lyder interessant med renoveringen af køkkenet, hvor jeg forestiller mig, I bruger rigtig mange timer, og så skal man altså have et ordentligt interiør og nogle ordentlige remedier.

  Det er en god idé at rejse væk, mens renoveringen står på.

  Svar
  1. Eric

   Tak Hanne 🙂 Det med køkkenet er såmænd ikke så interessant – det trænger simpelthen til en overhaling med nyt gulv osv. Vi glæder os meget, til det er overstået. Især med håndværkere i køkkenet er det uhyre praktisk ikke at være hjemme og skulle leve af kold tørkost!

   Svar
 7. Anne Folehave

  Selv godt nytår. Genkender absolut politiker foragten. De ligge aller, aller neders på skalaen af foragtelige og arrogante personer. Sådan for de flestes vedkommende. Her skal aftenen også fejres i ro og mag med et par gode venner, sådan som vi har gjort i årevis. Hyggelig aften til fruen og katten også.

  Svar
  1. Eric

   Hyggelig i lige måde 😉 Katten plejer desværre at blive skræmt fra vid og sans af fyrværkeriet, og så kan en af os sidde hos den på kældertrappen og trøste, mens den anden kan stå ved vinduet og se på de fulde og skydegale mennesker, der tumler rundt på gaden.

   De nye regler har dog gjort det bedre. For år tilbage var hele december plaget af larm, nu er det heldigvis reduceret til få dage, hvor det er slemt.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.