12 thoughts on “Sommer

 1. Donald

  Man kan også se sommerfugle, som efter en tur i stuen viser sig at have slidte vinger. For biernes vedkommende mener jeg at de kan bruges som babysittere i boet, når de er for gamle til at flyve – men det kan være jeg har misforstået noget.

  Svar
 2. Farmer

  Ja, jeg er lidt bagud med bloglæsningen her i sommertiden.
  Tak for gode billeder. Bien på det nederste billede synger på sidste vers med de slidte vinger.
  En trækbi slider sig op på få uger her i højsommeren.
  I fik vel også del i regnen forleden så blomsterne rigtigt kan udvikle sig og give en god insektsæson.

  Svar
  1. Eric

   Det er nogle dage siden, vi fik en ordentlig bløder, men med havebrillerne på kunne vi godt bruge mere vand. Jeg havde ikke tænkt på, at vingerne var slidte, men nu du siger det, er det ganske tydeligt. Hårdt liv!

   Svar
 3. Ellen

  Ja, mon ikke det lige er blevet sommer! Det er enten for lidt eller for meget, og for os er det for meget, selv om vi ikke kan tillade os at klage, men du kan vist også klare langt mere varme end John og jeg kan. Kunne der da bare komme et rask lille tordenvejr indimellem – så var jeg også fri for at vande haven 🙂

  Svar
  1. Eric

   I har vist også haft det en kende varmere end i Nordjylland, hvor der i dag har været en del skydække. Ved 13-tiden faldt der også 15 dråber vand 🙂
   Her gror alt som besat – det må være det vand, vi fik i maj.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *