Svineinfluenza (H1N1) eller en krølle på historien

Jeg skulle have fulgt mit eget råd om forebyggelse af svinfluenza, for nu har jeg fået fluen og er kommet på A-holdet. Tror jeg da.

Morgentobakshosten plejer at rense og styrke luftvejenes infrastruktur, men i går gjorde den ondt. Stemmen var heller ikke til duet med Domingo.

“Tør øjnene, du har ikke feber”, sagde jeg til mig selv og cyklede på arbejde. Det var dumt. Hoste, tungt hoved, ømme led og selvmedlidenhed sendte mig hjem igen før middag.

Det virker dog som en ret mild influenza: sådan ca. halv kraft af det, de formår at producere i Asien. Jeg er ikke helt elendig, og feberen står ikke mål med den globale opvarmning.

Så måske kan det trøste nogen, at det ikke nødvendigvis er så slemt. Der kan måske også være noget om, at folk der er født før 1957 ikke rammes så hårdt, for jeg er vintage ’55.

Endelig er der jo muligheden for, at det slet ikke er svinfluenza (H1N1). Det ville være en krølle på historien.

6 thoughts on “Svineinfluenza (H1N1) eller en krølle på historien

 1. Eric

  @Henrik
  Tak, det går allerede bedre, og mon ikke jeg smider dynen torsdag? (luk øjnene!)
  Rentabiliteten af vacciner kan vurderes på flere måder. Hvis man f.eks. havde inddraget sygepenge i regnskabet, havde det nok været en god investering at massevaccinere.
  Den interessante artikel, du refererer til, taler om de normale influenzavacciner (“spredehagl”) og ikke den skræddersyede mod H1N1. Der er en forskel.

  Svar
 2. Søren

  Tak skal du have. Ja, jeg hygger mig ihvertfald med den. Megablog blev aldrig til en rigtig blog,
  men jeg har valgt at bibeholde den alligevel 🙂

  Svar
 3. Søren

  Eric, du kan klikke på mit navn og se, at jeg for ikke længe siden fik lavet en blog mere. Den er ikke noget særligt. Jeg synes, at det ville være forkert af mig ikke at fortælle dig det. Fortsat god bedring 🙂

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *