En uventet gæst

Helle havde en uventet gæst med hjem i dag: en hvid kat med et gult og et blåt øje. Han var meget, meget sulten.

katHan havde forfulgt hende flere hundrede meter. Det kommer der af at tale venligt til katte, man møder, og hun har truffet ham nogle gange den sidste uges tid. Helle har talent for at møde misser, og nu kom han altså på besøg.

Aldrig har jeg set så sulten en kat. Han var ikke i ro et øjeblik, så billedet blev lidt uskarpt. Nu er han faldet til ro i sofaen og spinder non stop, men jeg vil ikke forskrække ham med blitz.

Han er meget kærlig (fedterøv!) og henrykt for selskabet, men han er ikke efterlyst hos Kattens Værn – der er ingen med hans signalement, og et gult og et blåt øje må siges at være et særligt kendetegn. Han har julepynten i behold og er sikkert faret vild under en strejftur.

Vi har vist ham, at døren kan åbnes, men han er ikke spor interesseret i at komme ud. Vi må hellere få ringet til Kattens Værn i morgen.

Ssh – nu sover han!

4 thoughts on “En uventet gæst

 1. Eric Bentzen

  Tak, men som du kan se ovenfor, er han blevet lykkeligt genforenet med sin familie.
  Godt det samme – selvom han var meget meget sød, tror jeg ikke, min lugtesans i længden kunne forliges med ukastreret hankat.

  Svar
 2. Henny

  Til lykke med, at I har fået kat! Jeg har før set en helt hvid kat med to forskellige øjenfarver. Der er også det særlige ved helt hvide katte, at de ofte er døve. Hvis man mangler en sans som kat, er det vel lettere at gå vild, skulle jeg mene.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *