Fødevarekontrol skal spare

Nu kan vi måske slippe for de ulækre afsløringer af madsvindel, for fødevareministeren ønsker at spare kraftigt på kontrollen.

Det bliver dejligt, for man mister jo appetitten af hele tiden at høre om uhumske baglokaler, ompakketpakketpakket kød, fjerkræ på pumperne og hvad ved jeg.

Hvad de putter i farsen kan vel være ét fedt. Hvis man ikke kan smage forskel, og det ellers er billigt nok, har man det bedst ved at tro på det, der står på pakken.

Hvad man ikke ved, har man ikke ondt af, før man får ondt i maven.

5 thoughts on “Fødevarekontrol skal spare

 1. Eric Bentzen

  @ Ellen
  Tak for dit PS. Jeg er også glad for, at jeg lærte dette nichetungemål.

  Hvorfor folk bliver allergiske, ved jeg ikke, men hvis man fjernede fartkontrollerne, ville folk vel køre efter forholdene. Færre ville komme til skade, og bødekassen kunne bortrationaliseres 😉

  Svar
 2. Ellen

  Jeg er SÅ ambivalent… Tillid er godt, men kontrol er bedre, ikke?
  I de go’e gamle dage, hvor kødet var o.k., var der stort set ingen kontrol. Jeg synes det er så sørgeligt, at kontrollen overhovedet er nødvendig, for det burde være nok at være en samvittighedsfuld erhvervsdrivende. Det er det så tydeligvis ikke.
  Når det er sagt, er vi altså også blevet nogen sarte væsener alle til hobe. Der bliver flere allergikere, fordi hjemmene er for rene, f.eks. – vi skal helst immuniseres hele tiden; hvis det hele bliver for sterilt, er det såmænd næsten lige så galt, som hvis det er for bakteriebefængt.
  Man kan måle så meget mere og i meget mindre koncentrationer, end man kunne før. Er det godt eller skidt? Nyhedsmedierne får i hvert fald lækkerier ud af det…

  Svar
 3. Eric Bentzen

  @ Henny
  Ja, sikkert, så for god ordens skyld må vi også hellere spare på kontrolmålinger af pesticidrester o.l.
  Hvad nytter det at pakke sine sydfrugter, hvis de overstiger grænseværdierne?

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *