Signalpolitik fra DF: forbyd parabolantenner

Øv, min næste aprilsnar er overhalet af virkeligheden: DF vil faktisk forbyde parabolantenner, som peger mod Mellemøsten.

Det siger Pia Kjærsgaard i et interview til Berlingske Tidende. Kanaler som Al Jazeera og Arabiya indoktrinerer og udøver sindelagskontrol, siger hun, og derfor skal paraboler forbydes i kvarterer som Vollsmose.

Om Al Jazeeras engelsksprogede kanal sagde Per Stig Møller i 2007, at han forsøgte at se den hver dag, og at den var bedre end DR, TV2, BBC og CNN. Arabiya siges at være moderat i forhold til Al Jazeera.

DF holder måske ikke antennerne ude, men de ved selvfølgelig godt, at den slags censur strider mod grundloven. Man finder næppe bedre eksempel på signalpolitik.

 

5 thoughts on “Signalpolitik fra DF: forbyd parabolantenner

 1. Stegemüller

  1. april er det værste jeg ved, for på den dag forekommer alle nyheder at kunne være aprilsnare. Nu er jeg naturligvis betrygget af at se, at denne nar er udkommet i oktober, så jeg ved, at det er den rene og skinbarlige sandhed. De er bindegale!

  Svar
  1. Eric Bentzen

   @ Stegemüller
   Ja, det er unægtelig et skingert signal, men det er nok også nemmere at nå ud i æteren, hvis man ikke har jordforbindelse. Det vil ingen ende tage, siden de fik lillefingeren. De er umættelige og helt uden skrupler.

   Svar
 2. Erik Hulegaard

  Når man(d) selv har gået rundt i et af Skandinaviens største shoppingcentre “Nordstan” i Göteborg indenfor de seneste 12 måneder, burde man(d) kunne stave ordentlig – fy, skamme sig ;-)!

  Svar
 3. Erik Hulegaard

  Enhver nogenlunde oplyst dansker behøver ikke finindstille sin parabol for at forstå, at DFs chefstrateg Thulesen-Dahl forlængst har indset, at denne finanslov sandsynligvis bliver den sidste i lang tid, hvor DF bestemmer musikken.

  Reelt er det vel aktuelt de borgerliges bedste (og af nogle vurderet eneste) reelle trumfkort i det kommende valgår. Den aktuelle Al-Qaeda-terror kan også anvendes prospektivt, især når skandinaviske medborgere i det Nordstan-hsoppigncenter bliver opskræmte.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.