Jeg må se at blive tør bag ørerne

Jeg så skystriben nærme sig. ’Kraftig regn’ sagde DMI’s farvekode. Jeg vurderede, at hvis jeg tog af sted NU, kunne jeg lige nå det.

Som sagt, så gjort. Jeg pakkede i al hast, skiftede fra firmacykel til Centurion og trådte så det høje gear i cykelstiens overhalingsbane.

Indtil jeg blev stoppet af en mand, der havde parkeret bilen med højre hjulsæt på kantstenen. Det var en tidligere kollega, og der blev givet hånd, og snakket hvordan går det, og jo tak det går fint, og han havde fået nyt arbejde og alle tiders og super.

Jeg glædede mig på hans vegne, mens jeg skelede bekymret mod den blygrå himmelfront, som kom nærmere og nærmere, og efter ca. fem minutter afbrød jeg uhøfligt og sagde, at nu MÅTTE jeg af sted, hvis jeg skulle nå det.

Fem minutter før jeg nåede hjem, begyndte det at regne, og jeg blev våd. Temmelig våd faktisk, for i tillid til min timing havde jeg jo ikke taget regntøjet på.

Det var dumt. Jeg må se at blive tør bag ørerne.

 

14 thoughts on “Jeg må se at blive tør bag ørerne

 1. Donald

  Han havde fundet et andet arbejde – flot – godt! Eller er det heldigt?

  Jeg synes heller ikke at DMI passer vejret ind til mit motions-tur-mønster.

  Men det hjælper nok ikke at skrive til dem …

  Svar
 2. Ellen

  Pyt med, at man bliver våd, når bare man er på vej hjem og ikke ud. Siger hende, der næsten aldrig cykler. Men jeg kan godt huske, hvordan det var at være drivvåd den halve dag i skolen. Ikke særlig rart… 😉

  Svar
  1. Eric

   Naturligvis er det rart at kunne hoppe i noget tørt, men det er alligevel ubehageligt, og man ærgrer sig over, at man tog chancen!

   Svar
 3. Erik Hulegaard

  Fortvivl ikke – det blir snart bedre. I horisonten venter det solbeskinnede og forgældede Hellas på din og fru Kronborgs ankomst og ikke mindst tilskud til det nationale underskud.

  Svar
 4. Madonnaen

  Er det kun bag ørerne du er våd, så ta’r det jo gudskelov ikke lang tid…..;-)

  Kan du ikke låne fruens hårtørrer?:-)

  Svar
 5. Stegemüller

  Din egen timing var jo perfekt, du havde nået det, hvis du ikke havde stået og sludret så længe. Et håndklæde og en toddy vil gøre underværker.

  Svar
 6. Inge

  Godt du var på vej hjem.. så er der basis for at trække direkte i det “bløde” og varme tøj.. 🙂

  Svar
  1. Eric

   Det gjorde jeg også fluks, og nu nyder vi det på terrassen, mens vores lille orange husven nyder sofaen. Herligt vejr 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *