Shopping i Puerto de la Cruz på Tenerife

De Kanariske Øer er frihandelsområde, og det mærkes på priserne. Man kan spare mange penge, hvis man gider. Vi købte fx et nyt ur til 5 euro.

Gratis glæder

Nogle glæder er gratis

Når man skal op kl. zombietid for at nå et fly, skal alt være pakket i forvejen, så man kun skal huske at komme i tøjet. Alligevel gik det galt, da vi skulle til Tenerife – Helle glemte at få armbåndsuret på.

Man kan diskutere nødvendigheden af ur på en afslapningsferie, men det er altså ret irriterende at kigge på et bart håndled igen og igen, så vi gik på jagt efter et ur. Vi var i Puerto de la Cruz i 2009 og 2010, men først nu gik det op for os, at rigtig mange butikker sælger ure.

Faktisk sælger de alskens elektronik, og fx kameraer er meget billige. Selvom de reklamerer med Europa-garanti, ville jeg dog tøve, for hvor nemt er det lige, hvis det går i stykker? Sådan er jeg så pylret.

Derfor skulle uret også helst være billigt, og minsandten om ikke fruen fandt et nydeligt ur til 4,95 euro. Til den latterlige pris måtte det såmænd gerne opgive ævred efter 5 dage.

En dag manglede jeg tændstikker, og forretningen havde mit tobaksmærke på hylden. Jeg havde tobak med hjemmefra og manglede ikke, men fristelsen til at spare 50 kr. på en dåse var for stor, selvom låget advarede om, at farten dræber (eller noget i den dur).

Mixture

Tøj er også meget billigt, og man kan spare en formue ved at medbringe en tom kuffert og så købe feriegarderoben ved ankomsten. Sprut, parfume og smykker er deciderede prisbaskere, og pelse kan man købe nær Plaza del Charco.

Jeg tjekkede dog ikke pelspriserne, for forretningen virkede mig noget malplaceret i Tenerifes milde klima, men nu er tippet givet videre, hvis du står og mangler en mink eller en sølvræv.

Nu blev det kun til tobak, et armbåndsur og et nydeligt halssmykke, men hvis vi var bedre til at shoppe, kunne vi have sparet en formue på ting, vi ikke har brug for.

Relateret:

2 thoughts on “Shopping i Puerto de la Cruz på Tenerife

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.