Musik på Taverna Zorba i Aalborg

Det koger ikke kun i køkkenet, når The Beagles spiller nostalgi-rock, og Jønne fortæller historier på Taverna Zorba.

Vi var til musikaften på Taverna Zorba i går, og der var gang i den. The Beagles (der lejlighedsvis kalder sig The Souvlaki Brothers) spillede god gammel rock, så hele restauranten swingede.

På førstesalen, hvor orkesteret spillede, var der helt fyldt op, og nogle heldige strøgkunder fik plads i stuen, hvor Marius & Co. havde drøntravlt ved grillen og i køkkenet.

Adskillige forbipasserende stoppede op som manden på risten og lyttede med på musikken, som kunne høres helt nede på gaden.

På denne video kan du se og høre en ”smagsprøve,” og i sagens natur er det bedst, hvis ordentlige højttalere eller øretelefoner er tilkoblet.

Nu ved jeg godt, at der er nogen af jer ovre i den østre end’, der ikke er tosprogede og derfor kan have svært ved at forstå alt, hvad Jønne siger, men I får mig altså ikke til at lave undertekst!

Hvis du har en tjep forbindelse, kan du vælge at se videoen i høj opløsning ved at klikke på det lille ”tandhjul” i bundbjælken. Her kan du også vælge at se den på fuld skærm.

Tak til Marius & Co. for en god aften.

 

4 thoughts on “Musik på Taverna Zorba i Aalborg

 1. Madonnaen

  Man kommer til at tænke på vendelboen Poul Erik Krogen og hans historier, “…og så er det ingengang løwn”.:-)

  I forstår at more jer på de kanter, når vi kører til Skagen engang i juli, så besøger vi nok Ålborg en af dagene, og så er det rart at kende aderessen på en restaurant med fin stemning og musik.

  Svar
 2. Erik Hulegaard

  Blogejeren er unægtelig en ekstern marketings promoter, der nok kunne fortjene nogle spisebilletter til x antal Kalamaria, der bl.a. står “med blæk” på kortet.

  Indrømmet, selv i Region Syddanmark kan det nordjyske nogle gange drille voldsomt. Det samme kan det med garanti også for de gæster, der ønsker at tygge maden i samme tempo som musikken. 😉

  Svar
  1. Eric

   Lad dem som fortjener promotion få den. Marius bruger ikke sådan noget nymodens pjat som målebæger, når han skænker den femstjernede Metaxa. De fleste er færdige med maden, når musikken starter, så de behøver ikke tygge i takt. 😉

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.