Karry skal kun svitses én gang

Overskriften kunne også have været: ’Brug kun ildfaste skåle og fade når du varmer karrykoteletter i ovnen,’ men den er lidt for lang.

I weekenden lavede jeg koteletter i fad med karrysauce, og det gav nem restemad i går. Helle købte for nylig nogle firkantede glasskåle, som er praktiske til rester: På med låget og i køleskabet, af med låget og i (mikro)ovnen.

Skålen med karrykoteletter røg i den lille bordovn, som har tjent os trofast gennem mange år, og så flød vi ud på terrassen og nød det gode vejr og udsigten til nem mad.

Når jeg skrev: ”røg i den lille bordovn,” var det i bred forstand, for da jeg senere ville se til maden, blev jeg mødt af røg i køkkenet.

Min første tanke var, at der af vanvare var blevet tændt for grillen, men nej: Glasskålen var knækket i to, og karrysovsen boblede lystigt på varmeelementerne i ovnens bund.

Yak! Behøver jeg sige mere?

 

7 thoughts on “Karry skal kun svitses én gang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.