11 thoughts on “Intens svampesauce til pasta eller kød

 1. Gowings

  Det er sjovt med rørhatte; de gør sig bedst tørret, som du foreslår, synes jeg. Jeg har fået og lavet stuvninger med friske rørhatte, og det bliver nemt en smattet affære.

  Godt nytår!

  Svar
  1. Eric

   Jeg har ikke forstand på de dele (ved mere om klaphatte), men tror dig gerne. Godt nytår til jer også. Skal I ha’ tropehjelmene på i aften?

   Svar
 2. Stegemüller

  Det lyder simpelthen bare så lækkert, at jeg har printet din opskrift ud og lagt den i min mappe med de bedste opskrifter.

  I øvrigt giver jeres import af Karl Johan-svampe jer altid et alibi til at rejse til Italien; I kan bare sige til venner og arbejdsgivere, at I er nødt til at rejse, da I ikke har flere svampe.

  Svar
  1. Eric

   Nemlig 🙂 Og skulle den med svampene blive slidt, kan vi hive parmesanosten op af hatten. Her i provinsen kan vi i hvert fald ikke købe parmegiano, som har modnet 2-3 år – og da slet, slet ikke til den pris, man betaler i moderlandet.

   Svar
 3. Ellen

  Tak for ide – det lyder rigtig godt. Du ville da vist nyde at bevæge dig rundt i de svenske skove og finde Karl Johannerne selv? Selvfundne svampe smager af en eller anden grund ekstra godt.
  KJ har nemlig en skøn smag, som ganske rigtigt bliver utrolig intensiv ved tørring. Jeg synes, det er kongen (høhø) over alle svampe; slår oven i købet kantarellerne.

  Svar
  1. Eric

   Jeg er sikker på, at selvfundne svampe smager rigtig godt, når man har fået dulmende salve på sine myggestik og fået fjernet skovflåterne. 😉 Omvendt er de tørrede italienske en knippel souvenir, som ikke koster overvægt på flyet.

   Svar
 4. Anni

  Ja, så fik jeg lige ideen til en af retterne (minus bacon) til en af mine nytårsgæster som er veganer, tak for det! – og rigtig godt Nytår med forhåbentlig mange gode rejseoplevelser og tak herfra fordi du deler dem med os læsere.

  Svar
  1. Eric

   Jamen, det var da godt – så må vi håbe, det falder i gæstens smag. Og godt nytår til jer også. 🙂

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *