De ikke så svære valg

Den ene dag tager den anden. Dag og nat arbejder på højtryk med at levere lavtryk, ganske som politikerne der blot kalder dem reformer.

Solen er bleg og sølle, hvis man da når at se den. Natten er grådig, og lavtrykkene lærer træerne at krumme ryg.

Bevares, vejret er da værre andre steder, men skal man altid perspektivere alting? Havregrød smager da ikke bedre, fordi man tænker på de små børn i Afrika.

Hvad siger du, Mis? Vil du ud? Er du sikker? Okay, men jeg skal lige have et poteaftryk på, at det er efter eget ønske. Man skulle jo nødig blive hængt ud som hjerteløs på Facebook, og hvor folk ellers hænger ud.

Kattepote

Med kommunalvalget lige om hjørnet kunne der også komme en lov med tilbagevirkende kraft, og hvem skal man egentlig straffe for lovsjusk, hvis de i fremtiden har vedtaget en lov om bedre vejr med tilbagevirkende kraft?

Jeg er ligeglad med, hvad politikerne siger, de vil gøre. Jeg tror dem ikke. Nej, valget er dommens dag, hvor de står til regnskab eller belønnes for det, de har gjort eller undlod at gøre.

Jeg skeler ikke småligt til, om det er lands- eller lokalpolitik; de får storsindet lov at hæfte solidarisk. Fx alle dem der har så pokkers travlt med at udvise.

Den dag, de begyndte at udvise anstændighed, fik de måske min stemme. At udvise mådehold var heller ikke af vejen. Det er et effektivt filter, valget er ikke så svært.

Den ene nat tager den anden, og før vi ved af det, er vi på Tenerife. Trækfugle for en uge eller klamt vejr med klam politik? Valget er ikke så svært.

/Eric

6 thoughts on “De ikke så svære valg

 1. Jørgen

  December nærmer sig og dermed næste rejse. Det må være dejligt. Måske er det en ide at prøve.
  Her i byen har vi en politiker der på sin hjemmeside forklarer om det han vil for byen. Jeg har spurgt ham om hvorvidt han også går ind for at feje fortove for nedfaldne grene og fyrrenåle efter stormvejr. Han har hverken svaret på det eller gjort noget ved det. Politikere er vist mest et fravalg snarere end et tilvalg.
  En beslutning er dog truffet. Jeg stemmer blankt til regionsrådsvalget.

  Svar
  1. Eric

   Det med fravalg stemmer 🙂 Tenerife i december er en mental vitaminpille. Vejret er ikke altid super duper, men kontrasten til det, man har forladt, er stor.

   Svar
 2. Eric

  Når man ikke kan uddele strafpoint, er der ikke meget andet at gøre. Tenerife er først til december, når behovet er størst 😉

  Svar
 3. Stegemüller

  Jeg skeler heller ikke til om de har svigtet deres løfter i lands- eller kommunalpolitik; det kan være et fedt, og jeg stemmer på dem, der har svigtet mindst.

  Tenerife er godt planlagt fra jeres side!

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.