Kristina søger kærligheden

Forleden fik jeg en mail fra norske Kristina. Hun leder efter kærligheden og ønsker et seriøst forhold. Der er et billede vedhæftet.

Kristina skriver:

Vedhæftet billede”Hello Mitt navn er Kristina. Jeg onsker a mote deg i hap om et langvarig forhold forhold og samtale. Jeg leter etter min kjaerligheten. Min alder er to og tretti ar. Jeg onsker a ha et seriost forhold. Jeg er veldig interessant og aerlig jente. Det ville vaere flott om du kommer til a skrive meg et svar. Sa flott, a ha venner i andre steder! Jeg ser frem til ditt brev. Din nye venn, Kristina!”

Det er jo smigrende for en mand i min alder, at han stadig kan interessere en så relativt ung kvinde, men forhold med endnu større aldersforskel er da før set, så det kan vel fungere, selvom Kristina håber på et forhold forhold.

Og samtale, ikke at forglemme. Norsk er ikke det værste sprog at lytte til. Der er lidt musik i det, hvor fx flamsk lyder meget mere af kronisk halsbetændelse.

Det kan så undre, at emnet er: ”Mitt navn er Kristushenka”, og kontohaverens navn er ”Kristusha Sweet”, men det er måske Google Translate, der fornorsker det til Kristina, hvem ved.

Der er også vedhæftet et billede, ”PIC_577.jpg”. Jeg har ikke set det endnu, og får det heller ikke gjort, for jeg ønsker ikke at forelske mig i Kristina.

Jeg er jo allerede i et forhold og har en kat som husven, så jeg skal ikke have noget forhold forhold.

Derfor får jeg heller ikke svaret. Man skal ikke forsmå kærligheden, men der er altså for langt til Japan, hvorfra mailen er sendt.

/Eric

16 thoughts on “Kristina søger kærligheden

 1. Jørgen

  Fri os fra tåbelige mails. Jeg har tænkt, siden jeg læste dette, at der må gå et utroligt antal mandetimer til at forholde sig til alt det pladder. Næsten som der gør det i bilkøer i myldretiden.

  Svar
  1. Eric

   Ja, spam og fishing er en forbandelse, men så længe nogen hopper på limpinden, så det giver fortjeneste, vil det fortsætte.

   Svar
 2. Rasmine

  Jeg får et utal af både den slags henvendelser og tilbud om fantastisk velbetalte jobs, men de er lette at genkende, så de bliver flyttet til \”uønskede e-mails\” uden at blive åbnet, selv om jeg snart ikke gider mere. Jeg havde et håb om, at de så kunne blive fanget, så jeg blev fri for at se på dem, men det er indtil videre ikke sket, sandsynligvis fordi afsenderne er forskellige, selv om emnerne er ens. Eller er det bare mig, der ikke forstår hvordan?

  Svar
  1. Eric

   Jeg er heldigvis rimelig forskånet og får kun få. Når først ens e-mailadresse er i spammernes klør, risikerer man at blive oversvømmet, for det er svært at filtrere spam. For år tilbage har jeg to gange måttet droppe en e-mailadresse, fordi det blev for meget.

   Svar
   1. Rasmine

    Det var en skam. Jeg vil ikke ændre min erhvervsadresse, fordi den har med min branche og mit firmanavn at gøre, og det er på erhvervsadressen, jeg har problemet. Sjovt nok får jeg sjældent den slags på min private adresse.

    Svar
    1. Eric

     Det er forståeligt. Nu ved jeg ikke, om din erhvervsadresse har været at finde på internettet, men hvis det er tilfældet, kan det meget vel være forklaringen. Mailadresser “høstes” af robotter.

     Men selvom man er påpasselig i den henseende, kan spammerne stadig få fingre i adressen – fx fra hackede konti, hvor den er i adressekartoteket.

     Svar
 3. Ellen

  Jeg undrer mig over, så mange lesbiske kvinder, der søger seriøse/varige forhold. Det må de vel være, siden de skriver til mig 😉

  Svar
  1. Eric

   Eller også tror de, at Ellen og John er Elton John, hvor de sikkert for alvor kunne score kassen, hvis ikke han … Det er sørme ikke nemt!

   Svar
 4. Lene

  Vi får dem ikke i mailboksen, der har vi mange, som er kommet til penge og som vil del dem 🙂 Til gengæld får gemalen mange venneanmodninger fra smukke, smukke kvinder, som trods østeuropæiske navne bor i nabobyen. Vi er nogle utaknemlige skarn, hverken venner eller penge vil vi have 🙂

  Svar
 5. Stegemüller

  Tænk den slags får jeg også nærmest dagligt. Jeg er så nysgerrig, at jeg ikke kan lade være at læse dem. Af og til tænker jeg på, om de kan inficere min tablet/computer, men der kan vist ikke ske noget, så længe jeg ikke klikker på billedet?

  Jeg forstår nu godt, du synes der er lidt vel langt til Japan. Mine er bare fra Ukraine og omliggende egne.

  Svar
 6. Henny Stewart

  Hun ville sikkert blive glad, bare hun fik dit log-on til netbank. Det er vist, hvad der går for at være et “forhold forhold” på vokaludfordret japansk-norsk.

  En skam med billedet. Hun er sikkert “nydelig”. 😉

  Svar
  1. Eric

   Ja, det er en skam, men hvis filen vitterlig er en jpg-fil, kan pixels vist også være inficerede. Mit log-on kunne hun såmænd godt få, bare hun ikke får fingrene i mit nøglekort.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *