S som i sol og sommer

SolSuper sommerlig sommer, solsikker.
Solen summer, solsorten synger.
Solabido.
Skygge saftsusemig, straks!
Sensuel samba, salsa, sansesmovs.
Syde, svede, solbad.
Sandstrand, steroidsvulmendes showroom.
Smækre sylfider soldater strandløver.
Safterne stiger, sodavandsis smelter, svalebajere søbes.
Sådan.
Uden s er sommer en ommer.

/Eric

8 thoughts on “S som i sol og sommer

 1. Stegemüller

  Du er min evige ordmester – tak for S og s!

  Jeg kan ikke rigtig selv klare varmen, men jeg glæder mig på vegne af alle de, der kan.

  Svar
 2. Lene

  Skønne solord , gid der kunne regne om natten og temperaturen om dagen holdt sig under 25, så var jeg tilfreds (nå ja alle hestebremserne om dagen og knotterne om aftenen måtte også godt forføje sig herfra)

  Svar
  1. Eric

   Det med natteregnen var ikke værst 🙂 Var det ikke Storm P. der sagde: “Alle snakker om vejret, men ingen gør noget ved det.”

   Svar
  1. Eric

   Ja, det gør du vel og andre med dig. Men ikke jeg, jeg fik rigeligt i fjor og i forfjors og … Jeg tror, vi skal tilbage til 1975 for at finde en sommer, der lignede denne, men det kan statistikere sikkert afklare.

   Svar
 3. Henny Stewart

  Det var som S. Og s. Får du ikke nok af det? Sådan som det er i dag fx, er det faktisk for meget for mig. Jeg har adskillige ventilatorer kørende, og det hele lyder som en jetmotor i dårlig reparationstilstand.

  Jeg kan godt lide lavere sommertemperaturer. Og regn og gråvejr ind i mellem. Hvis man var fan af evindelig varme og solskin, ville man vel flytte til L.A. Eller noget …

  Svar
  1. Eric

   Netop: afvekslingen. Jeg synes, det er herligt, at vi for en gangs skyld ikke har monsunsommer, og at man kan sidde på sin terrasse uden at være pakket ind som en anden Michelinmand.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *