Flamenco- og andre rytmer

Der er blå festival i Aalborg, og som et af mange arrangementer var der flamenco og jazz i fusion på Taverna Zorba i går.

Flamenco-jazz

Klik for større foto

Da Costa solgte sin græske restaurant, startede kokken Marius sin egen, og det musikalske miljø, som var Costas særkende, flyttede med til Taverna Zorba.

Jimmy hyggespiller (guitar) ofte på Zorba. Han er mest til sydamerikansk og spansk, og nu har han slået sig sammen med Salvador, der er fra Sydamerika og er mest til jazz. En flamenco-jazz-fusion.

I går spillede de på Zorba som et af mange arrangementer ved den blå festival. To guitarer og sang står godt til den relativt beskedne plads, og vi hyggede os.

Koncertmiddagens hovedret var velkrydret gyros, og som altid måtte vi levne.

Gyrosrester

Andre rytmer

Jeg har vel mærket det en uges tid, men sagde det først højt til mig selv for et par dage siden: Hjertet har fået en anden rytme, og jeg kan blive lidt stakåndet.

Det kan være svært at se det i øjnene, man helst ikke vil se.

I morges var jeg en smut på arbejde, der var nødvendigt, og på hjemturen trampede jeg godt i pedalerne, for der var modvind, og skyerne så bristefærdige ud.

Da jeg kom hjem, tog jeg min puls, og det var samme billede som i går: 1, 2, 3, 4, 5 – pause – 6, 7 osv. En uregelmæssig puls med pauser efter 3 til 5 slag.

Den er okay og rytmisk, når jeg er i hvile, men ikke når jeg laver/har lavet noget, som er lidt anstrengende.

Pokkers! Formentlig er det bare symptom på, at det ikke var en succes at fjerne betablokkeren fra pilleparaden den 6. august, men man gør sig jo tanker. Jeg må til lægen.

10 thoughts on “Flamenco- og andre rytmer

  1. Eric

   Tak Henny. Jeg var ved lægen i dag, men det er en længere historie, som nok kommer, når jeg kender slutningen, og det gør jeg måske på onsdag. Forvirret? Se næste afsnit af Soap!

   Svar
 1. Jørgen

  Jeg håber det ordner sig, det med hjertet. Forhåbentlig er det til at klare med medicin, men det havde dog været rart om det havde artet sig vel.
  Det lyder som det var en god blå festival.

  Svar
  1. Eric

   Det var en fin festival, om end vi kun oplevede en brøkdel. Jeg var ved lægen i dag, men herom sikkert et indlæg, når jeg kender historiens slutning.

   Svar
 2. Anni

  Ok. Lyder til du er afklaret, hvis dit besøg hos lægen medfører pillen genindkaldt! Og det andet med at forkæle os selv lidt mere er en melding mange af os bør gøre noget ved.

  Svar
 3. Ellen

  Ja, du må til lægen.
  Egentlig er det vel heller ikke så slemt at være mere eller mindre afhængig af medicin, er det?
  Det er der mange der er – bl.a. min mand.
  Pøjpøj med det – men du har jo nok ret i, at det ‘bare’ er betablokkerne, du skal have gang i igen.

  Svar
  1. Eric

   Nej, det er ikke slemt. Det var bare nemmere uden, og så var der noget tillokkende ved at få stempel på, at man var rask. Nu skal jeg bare vænne mig til tanken om, at det formentlig er permanent.
   Jeg har googlet den betablokker jeg fik, og den virker bl.a. mod rytmeforstyrrelser, så med det tidsmæssige sammenfald, er jeg ret sikker på, at jeg blot skal i gang med den igen.

   Svar
 4. Lene

  Hvor er det hyggeligt at I sådan kommer af sted til gode oplevelser. Jeg kender slet ikke de græske restauranter, men det lyder som en fejl 🙂
  Øv med den puls, men godt at du er opmærksom på det og kommer til læge.

  Svar
  1. Eric

   Det med pulsen retter sig nok igen med medicin. Jeg blev bare lidt forskrækket over at genkende de indledende symptomer.
   Og ja, vi har sat os for, at vi vil forkæle os selv noget mere: Ud at spise godt noget oftere, tage til Bocelli-koncert i København næste år og den slags. Tiden, der går, kommer ikke igen.

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.