Farvel Tot

Vores lille lodne ven, katten Tot, døde i nat efter kort tids sygdom, og det er bare så trist.

For 12 år siden gjorde du det klart, at du ville bo hos os, og din kærlighed var ikke til diskussion.

Du blev på sin vis som det barn, vi aldrig fik, og spredte glæde i vores liv. Tak for det.

/Eric

12 thoughts on “Farvel Tot

 1. Donald

  Man må leve mens man kan, og der står vitterlig andre i kø for at leve.
  Men sådan en rar rød kat som man har kendt i 12 år har sat sine spor, og skal man være heldig for at finde sådan en arvtager.

  Svar
  1. Eric

   Ja, han har sat sine spor, og nu må tiden arbejde/hele.
   Nogen arvtager bliver der næppe tale om. Vi forventer at flytte til noget mere overkommeligt (formentlig lejlighed) om X år, og en kat skal helst have mulighed for at bruge sine fantastiske sanser i det fri.

   Svar
 2. Lene

  Når ens hund eller kat dør, efterlader de sig et tomrum. Det måtte jeg selv erfare, før jeg rigtig troede på det. Og 15 år sammen er lang tid, så jeg kan godt forstå at I savner Tot.

  Svar
 3. Ellen

  Den blev pænt gammel, så som med gamle mennesker er det ingen tragedie, men det er altid trist at miste en man elsker, uanset om det er dyr eller menneske.
  Jeg var en anelse rystet over at læse, at jeg har læst om Tot i 12 år. Den tid er (også) bare fløjet alt for lynhurtigt.

  Svar
  1. Eric

   Ja, det er altid trist, og forbruget af lommeletter har været stort.
   15 år er en rimeligt høj alder for en kat, så det var ikke uventet. De 12 år er fløjet afsted, og Tot har heldigvis haft så godt et helbred, at vi aldrig har haft ham til dyrlægen. Da han så blev syg forleden, gik det rigtig stærkt. Han efterlader sig mange gode minder.

   Svar
 4. Erik Hulegaard

  Ethvert dyreglad menneske forstår din og Helles sorg. Jeg havde tilmed den glæde at møde Tot. En smuk kat, der levede sit eget liv og alligevel var velintegreret i omsorgsfulde omgivelser.

  R.I.P. Tot.

  Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *